31 Ekim 2011 Pazartesi

HALLOWEEN IN AMSTERDAM

I spent Halloween in Amsterdam last year. Here are some scary photos ;) and great views from the beautiful city. What I found most interesting were the Beerbike and Bike Parkings.


28 Ekim 2011 Cuma

FUNDAMENTALLY HUMAN

We faced bad days in Turkey. First many soldiers died because of terrorism, then the earthquake in Van. Pain is everywhere. I visited the "Fundamentally Human" exhibition few months ago but I feel it is the right time to show them.

*Acılarla gölgelenmiş olsada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!


26 Ekim 2011 Çarşamba

EARTHQUAKE

Son günlerde içimden birşey postalamak gelmiyor. Etrafımız o kadar büyük acılarla dolu ki insan düşünmeden edemiyor. Yüzlerce insan hayatını kaybetti, yüzlerce bina yerle bir oldu, sağ kalanlar perişan ama hala ümidimiz var, hala insanlar kurtarılabiliniyor ve kurtuldukca ufak da olsa teselli bulabiliyoruz. Yaşanılanlar bir insanlık dramı....dil, din, ırk, renk artık önemsiz gerçek olan sadece acı
Günler geçtikce acımız azalacak mı...., olanları unutacak mıyız...., herşey eskisi gibi mi olacak....hayır
....sadece alışacağız....daha önce defalarca alıştığımız gibi....

23 Ekim 2011 Pazar

LAZY SUNDAY

2.Part of Rahmi Koç Museum photos....
A quick info:  You can find here the history of Transport, Industry and Communications.
http://www.rmk-museum.org.tr/


*Dün sadece eski otomobillerle ilgili resimleri yayınlamıştım ama orada görülecek daha çooooook şey var :)


PINK CADILLAC

These photos came with a TV Show which I watched few minutes ago. I remembered some old photos from Rahmi Koç Museum. Have a look....

*Aslında resimler geçtiğimz kışdan ama pazar günü düzenlenecek "Elim Sende" aktivitesini duyunca aklıma bu resimler geldi. Çok ufak aktivite ile ilgili bir bilgi de vermek istiyorum: "Best Buddies Türkiye"nin uluslararası bir sivil toplum girişimi olduğunu izlediğim program sayesinde öğrendim. Programın amacı zihinsel ve gelişim engelli bireylerle gönüllüleri arkadaş yapmak. Kabataş Erkek Lisesi yarın İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nin desteği ile yeni arkadaşları ile tanışıyor. Buddy çiftler klasik otomobilleri ile ufak bir İstanbul turu atacaklar. Herkes için güzel bir pazar olmasını dilerim :)

http://www.bestbuddiesturkey.org/

22 Ekim 2011 Cumartesi

BIG PLATE

Big Plate is a popular cafe/brasserie with a little open terrace in İstinyePark. You can enjoy the salsa parties on friday. Here are some pictures from last friday....


*Cuma gecesi dışarı çıkmak gibisi yoktur. Aslında haftanın tüm yorgunluğunu vücudunda hissedersin ama cuma dışarı çıktın mı hafta sonu nedense daha bir uzun gibi gelir ;)
Dün gece bende önce spora gittim sonrada dansa. Biliyorum spor + dans biraz fazla gibi gelsede ben bu tempoya alıştım. Big Plate benim için neredeyse bir cuma klasiği, herkese tavsiye ederim.

20 Ekim 2011 Perşembe

ADDICTED...

I'm crazy to learn new things. That's why I attended many different workshops and courses like home made chocolate, pasta, macarons, glass school, horse riding...etc
Here are PART-1 pictures


*Elimde değil merak ediyorum ve denemek istiyorum :) Tüm kurslardan da ayrı ayrı keyif aldım, hatta evde çikolata yapmaya bile başladım.

18 Ekim 2011 Salı

HISTORY OF ART

I'm taking history of art classes every monday. If you are also interested check this link http://www.marmarasanatakademisi.com/index.html
Here are some photos from my class...

*Sanat tarihi dersi alacağımı söylediğimde birçok arkadaşımın artık delirdiğimi düşündüklerini biliyorum. Benim içimde engellenemeyen bir kurs çılgınlığı olduğu için alıştıklarını düşünüyordum ama sanırım herkesi şaşırtmaya devam ediyorum :) Hocamın Pelin Batu ve ders mekanımın Aznavur pasajındaki asma kat (Aznavur Sanat) olduğunu öğrendiğim an çok doğru bir seçim yaptığımı anlamıştım. Her hafta sıcak bir ortamda biz bize birçok eseri inceleyip ilginç hikayeler öğreniyoruz. İlgilenenler yukarıdaki linkten tüm detayları öğrenebilirler.


17 Ekim 2011 Pazartesi

DANCE, DANCE, DANCE...

And here are the dance photos from last weekend....:) Sorry for the photo quality but I took all pictures with a non-professionel camera.

*En kısa zamanda profesyonel fotoğrafcıların çektikleri resimleride yayınlayacağım, söööööööz...

15 Ekim 2011 Cumartesi

LEMONADE

Friday was a busy day. The Turkish Dance Festival started. I will send more details very soon but first some pictures from "LEMONADE" a great place with delicious desserts :)))

*Satsuma limonatayı tavsiye etmeden geçemeyeceğim, ama siz siz olun tatlı standının karşısına sakın oturmayın. Ne olduğunu bile anlayamadan kendimi elma şekeri görünümlü brownileri mideye indirirken buldum :S


14 Ekim 2011 Cuma

HOT STONE THERAPY

I tried the hot stone therapy today. Hot stone therapy is a relaxing massage where heated flat stones are placed on the body. I really enjoyed the massage but my favorite one is still aroma therapy :)

*Merak edenlere ufak bir not, bu masajı Kanyon NuSPA'da yaptırdım. NuSPA hoş atmosferi ve masaj sonrası sundukları yeşil çay ikramıyla beni kısa süreliğine İstanbul'un karmaşasından uzaklaştırdı.
http://www.nuspa.com.tr 

13 Ekim 2011 Perşembe

RED LIGHT DISTRICT

I love parties, especially concept parties. I was invited to W Hotels party and the theme was "Red Light District". You can believe this party rocked :)

*Sanırım fazla birşey söylememe gerek yok resimler zaten kendilerini anlatıyor. Sadece W Hotel çalışanlarına güler yüzleri ve misafirperverlikleri için tekrar teşekkürler :)



Uzun süredir bloglara kafayı takmıştım, benim de olmalı benim de olmalı dedikten sonra sanırım gün bugünmüş :) Bu blog ne bir mesaj kaygısı taşıyor ne de özel bir amaç için hazırlandı, sadece hayatımın ufak parçalarını ve yaptıklarımı paylaşmak istedim. 
veeee işte başlıyorum....