28 Şubat 2012 Salı

STREETS OF LONDON

So how can you tell me you're lonely,
And say for you that the sun don't shine?
Let me take you by the hand and lead you through the streets of London
I'll show you something to make you change your mind....

*Daha önceki yazılarımda da bahsetmiştim, Londra'ya her ne kadar bir dans organizasyonunda yer almak için gitmiş olsak da tabii ki gezecek ve alışveriş yapacak zamanı kendimize yarattık ;) Ama bu seyahatin üzerinden bir ay geçmiş olduğuna inanamıyorum!!!
P.S.Bir gün evlenirsem resimde görmüş olduğunuz pembe limuzini istiyoruuuuuuum :)))




27 Şubat 2012 Pazartesi

AT HOME....

I love to be outside, to see different places and hangout with my friends...but sometimes I prefer to stay at home and spend time with books and magazines...Just like today :)

*Her ne kadar dışarıda vakit geçirmeyi, gezmeyi, dolaşmayı sevsemde bazı dönemler geliyor ki evimden hiç çıkmak istemiyorum. Evde neler mi yapıyorum? Resimdekileri ;)

24 Şubat 2012 Cuma

STARS OF SALSA

We were invited -with my dance team- to the "Stars of Salsa" dance festival few weeks ago. Bad luck! One of my team members injured her leg and the other one her back. So we couldn't perform :( Anyway we enjoyed the festival... Thank you to Alban Bodineau -who is a professional salsa photographer- for sharing the great photos with me :)

P.S. Do you remember my DANCE DANCE DANCE post? I took all dance photos with a non-professional camera and the result was horrible :S But this time you will like all photos ;)


*Daha önceki yazılarımda iki söz vermiştim. DANCE DANCE DANCE postamdaki resim kalitesini telafi edeceğime ve QUICK POST 'da İngiltere'ye seyahat nedenimi sizlerle yakında paylaşacağıma dair. Biraz gecikmeli de olsa bu posta ile verdiğim iki sözü yerine getiriyorum :) İngiltere'ye "Stars of Salsa" festivalinde dans etmek üzere grubum davet edilmişti fakat maalesef sakatlıklar nedeniyle bunu gerçekleştiremedik :( Umarım yakında tekrar bir gösterimiz olur ve bu sefer videomuzu paylaşma imkanı bulurum. Resimler önemli bir salsa fotoğrafcısı olan Alban Bodineau tarafından çekildi. Resimleri paylaşmama izin verdiği için çooook teşekkürler!!!

Alban Bodineau: http://facebook.com/SalsaPhoto



22 Şubat 2012 Çarşamba

SNAPSHOTS FROM ISTANBUL

Different cultures, crazy traffic, delicious food, Europe and Asia at the same time, contrasting atmospheres, beautiful views, many many people....You can't explain Istanbul, you have to live it! ;)

*Dali sergisini gezdikten sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nin manzarasından faydalandım ve bu güzel resimleri çektim. Umarım sizlerde benim kadar fotoğraflardan keyif alırsınız....



20 Şubat 2012 Pazartesi

THAILAND

I saw many different countries and cultures but the most fascinating place for me was Thailand. All people are very polite and friendly. Thailand is a very happy place with smiling faces. Enjoy Buddha and the beautiful temples.

*Tayland'ın bende çok özel bir yeri var. Birçok farklı yer gördüm ama uzakdoğu kültürünün büyüsü gerçekten çok ayrı. Sadece doğal güzellikleri ve mimari yapısı değil, insanları, yaşam tarzları, yemekleri...kısaca herşeyi bizden çok farklı. Resimleri gördükçe bana hak vereceksiniz, Tayland bölüm 1....



16 Şubat 2012 Perşembe

DALI....THE GENIUS OF ART

Salvador Dali is one of the most talented painters of the 20th Century and my favorite one. So I couldn't miss his exhibition in Istanbul. I was always fascinated in his work. I love his creativity, the symbols and the strange objects. Respect for Salvador Domènec Felipe Jacinto Dalí i Domènech, Marquis de Púbol...

*Dali sergisinin son haftasııııı!!! Eğer gitmeyi düşünüyorsanız acele edin ve mümkünse pazar günü gitmeyin. Geçtiğimiz hafta sergi o kadar kalabalıktı ki eserleri keyifle incelemek maalesef mümkün olmadı. Birçok Dali sergisi gezmiş olmama rağmen hiç görmediğim birçok eser vardı, o nedenle ben daha önce Dali sergisine gittim demeyin ve dehayı kaçırmayın ;)



13 Şubat 2012 Pazartesi

LOVE ME TENDER...

Happy Valentine's Day!!!Here is my favorite love song: Elvis Presley's "Love Me Tender" touched always my heart. Which song do you think is the best love song ever? Share your favorite songs with me :))))

*Sevgililer gününe oldum olası sinir olurum, sevgilisi olan var olmayan var!!! ama yinede kıskançlık etmeyelim ve olanların gününü kutlayalım bakalım: Happy Valentine's Day!!! Hediye olarak da sizlere gelmiş geçmiş en güzel aşk şarkılarından biri gelsin, tadını çıkarın ;) "Love Me Tender" benim favori aşk şarkım, peki ya sizinki hangisi?

11 Şubat 2012 Cumartesi

TEA TIME IN ST.PANCRAS RENAISSANCE LONDON HOTEL

St.Pancras is one of the most gorgeous hotels that I saw ever. We found this hotel with my friends and loved it. So we decided to have a cup of tea. The old Midland Grand Hotel was designed by Sir George Gilbert Scott and is re-opened as the St Pancras Renaissance London Hotel. It is also described by many as the most romantic building in London

*Londra gezimizde arkdaşlarımla bir iki saatlik bir ara bulunca ufak bir gezinti yapmaya karar verdik ve bu muhteşem oteli bulduk. 1866 yılında inşaa edilen bu tarihi yapı insanı büyülüyor. Otelin bar kısmındaki camekanlardan tren garını görebiliyorsunuz. Gardaki güzel heykeli sevgililer günü şerefine yayınlıyorum :p



9 Şubat 2012 Perşembe

VITRINE

"Istanbul Fashion Week" So I thought it is the best time for my show window post. Have a look at Paris, London and Istanbul's windows....

*Sadece manzara ve mekan fotoğrafları yayınlamakla olmaz :) Hazır İstanbul'da çılgın bir moda haftası furyası hüküm sürerken bende kenarından köşesinden konuya değineyim dedim. Üç farklı şehirden vitrin örnekleri....  




5 Şubat 2012 Pazar

KOTOR

Do you remember my three countries trip? There are still photos which I need to share :) One of them is Kotor, a beautiful ciy in Montenegro. The old Mediterranean port of Kotor is surrounded by an impressive city wall and built by the Republic of Venice. You will also see the Venetian influence in the city's architecture. If you want you can check my old Montenegro post, have fun :)

*Kasım ayında yaptığım seyahatin fotoğrafları hala bitmedi ama içinizi bayıltmamak için uzuuuuuun aralıklar bırakarak gösteriyorum resimleri :) Karadağ'ın güzel sahil şehirlerinden biri olan Kotor'un eski şehir -old town- kısmı Venedikliler tarafında inşaa edilen bir duvar ile çevrili. Eski şehirin mimarisinde de Venedik etkisi hissediliyor. Karadağ ile ilgili daha fazla resim görmek isterseniz Montenegro seyahatime göz atabilirsiniz ;)



2 Şubat 2012 Perşembe

HUNGRY AND THIRSTY?

Smarties chick and coffee, some desserts, french fries, half meter pizza(!) and more....yes I ate all of them, yummy....;)

*Son seyahat fotoğraflarıma baktığımda Londra gezimin büyük bir bölümünün yeme-içme üzerine kurulu olduğunu farkettim :S Sürekli birşeyler yemişim, yemesem bile gözüm kalmış gibi resmini çekmişim.... Havalar artık düzelsede yine spora başlasam bu gidişat hiç hayırlı gözükmüyoooooor. Ama fotoğraflar yinede insanın iştahını açıyor değil mi ;)


1 Şubat 2012 Çarşamba

COLOURFUL PARTY

I forgot these photos oops :S We had two weeks ago a company party with famous turkish stars. Geveze&Zeliha Sunal(Entertainers), Ozan Doğulu (DJ) -you will remember him from OZAN DOĞULU & BIG BAND post- and Atiye(PopStar). Here are the colourful photos....

*Londra resimlerini yayınlamaya hazırlanırken bu fotoğrafları unuttuğumu farkettim. İki haftalık bir gecikmeyle şirket partimizin ünlü konukları karşınızda. Geveze&Zeliha Sunal, Ozan Doğulu -bir ay önce yine blogumda  OZAN DOĞULU & BIG BAND postasıyla yer almıştı- ve Atiye gecenin süpriz konuklarıydı. İşte gecemizden birkaç kare....