28 Şubat 2013 Perşembe

ISTANBUL BLOGGER MEETING

Hi again, after a long break... I moved to a new apartment and I was overwhelmed for a while. But I survived :) I went to different events and took many pictures during this time. Let's start with the Istanbul Blogger Meeting which was organised by Nimo. We had a great time! Thank you dear Nimo you made our day :)

*Uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba. Son günlerde taşınma telaşı nedeniyle hiçbirşeye zaman ayıramıyordum. Artık kolilerin çoğu boşaltıldı, dolaplar yerleştirildi ve yeni evimiz biraz olsun bir yuvaya benzemeye başladı :) Tabii tüm bu karmaşanın içinde ben gezmeye devam ettim ve paylaşacağım bir sürü fotoğraf birikti. İstanbul Blog Yazarları Buluşması ile hemen başlayalım. Sevgili Nimo'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve açıkcası benim beklentimin çok üzerinde bir katılımın olduğu bu keyifli buluşmada çok güzel süprizlerle ağırlandık.  Ben sevgili arkadaşım küçükşirinmutluluklar blogunun sahibi Ebrarcığım ile buluşmaya katıldım. Kalabalık nedeniyle birçok kişi ile birebir tanışamasakta aynı heyecana ortak olmakta çok keyifliydi. Japonçekirdeği'nin mini cupcakeleri ile başlayan, Cafe Nerro'nun içecek servisleri ile devam eden, Bumerang  yetkililerinin bilgilendirmeleri ile aydınlanan ve sevgili Bikurabiye'nin muhteşem pastası ile sona eren buluşmaya katılamadıysanız üzülmeyin çünkü eminim ki tekrarları olacaktır ;) Ben her ne kadar daha blog hayatımdaki ilk yılı devirmiş olsamda tüm katılımcıların profesyonelliğine, birbirlerini desteklemelerine ve yaptıkları işe gösterdikleri tutkuya hayran kaldım. Bir blogger olmanın ne kadar özel ve güzel olduğunu hissedip yüzümüzde kocaman bir gülümseme ve ellerimiz kollarımız hediyelerle dolu oradan ayrıldık. Sevgili Nimo bizlere harika bir gün yaşattığın için tekrar çooooook teşekkürler!!! :)

13 Şubat 2013 Çarşamba

I DON'T NEED A MAN, I HAVE CHRISTIAN LOUBOUTIN

Happy Valentine's Day to all who are in love!!! And to all who have not yet found their soulmate, don't be worry. We don't need a man we have Christian Louboutin....:) Enjoy the video!


*Sevgililer gününden oldum olası hoşlanmam ama sevgilisi olana da kıyamam. Çiftlere koskocaman mutluluklar ve iyi kutlamalar ama bu post sizler için değil :p Ben bu sene kendime yeni bir 14 Şubat mottosu edindim ve tüm kader arkadaşlarımla paylaşıyorum. I don't need a man I have Christian Louboutin.....bence içelim!!!


WINTER SALE

Sale post!!! I was bored to take pictures with white background, therefore I used the February Vogue Turkey magazine. Did you like my creative backgrounds? I think my new babes are looking with Vogue more fashionable ;)

*İndirim postu :) Ben bu aksesuarları alalı aslında birkaç hafta oldu ama geç kalmadınız, mağazalarda hala %70'lere varan indirimler devam ediyor. Kendimi bir ay sonra gideceğim seyahat nedeniyle alışveriş yapmamak için tutuyordum ama resimlerden de anlayacağınız üzere tut tut nereye kadar, insanın bir noktadan sonra gözü dönüyor. İşte kış indiriminden yakaladıklarım....
Animal print belt from Ipekyol / İpekyol Yılan Derisi Kemer

10 Şubat 2013 Pazar

STOCKHOLM MUSEUMS

Heeey I'm back after a one week break. Let's start with some beautiful museum photos. We visited in Stockholm many of them :) Here are the photos of the Nordiska Museum and Royal Palace Armoury, which is the oldest museum in Sweden. We saw also Skansen and Vasa Museums-my favorite ones-but I’ll show you next time!


*Acele postaaa :) Yoğunluktan dolayı bir haftadır blogumu güncelleyemiyorum ama güzel bir alışveriş postu ile yakında gönlünüzü alacağım ;) Stokholm'e kadar gidip müzeleri gezmeden olmaz tabii. Nordiska müzesi ve İsveç Royal Armoury müzeleri çok keyifliydi. Royal Armoury'nin önemli bir özelliği de İsveç'in ilk müzesi olması. Ama benim favori müzelerim farklı onları sona sakladım, bir sonraki İsveç postunu bekleyiiiiin....


2 Şubat 2013 Cumartesi

MÖVENPICK BRUNCH

I love sundays because I wake up late, I don't have to do anything, I spent my time with my family and I enjoy a good brunch :) Mövenpick Hotel's brunch is amazing!!! You can find what you want...fruit juice, sushi bar, pizza, pasta, pan cake, desserts...and my favorite is a classic: Mövenpick Ice Cream, soooooo yummy. Yes I love sundays♥

*Yemek yemeği seven bir aile olarak bizim en favori kahvaltımız Mövenpick'in brunchı. O kadar çok çeşit var ki nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz. Birbirinden lezzetli peynir çeşitleri, ekmekler çörekler kekler poğaçalar, sıcak sıcak fırından çıkan pizzalar pideler gözlemeler pan cakeler, ev yapımı makarnalar, çeşit çeşit taze sıkılmış meyve suları, mezeler, deniz mahsülleri, ızgara etler hatta sushi barı. Tatlı kısmı ise anlatılmaz yaşanır♥ Çikolata şelalesinden tutun klasikleşmiş Mövenpick dondurmasına kadar en güzel tatlıları burada bulabiliyorsunuz. Fazla anlatmaya gerek yok, resimlere baktığınızda yarın bruncha koşacaksınız ;)