30 Nisan 2013 Salı

EARLY SUMMER IN ISTANBUL


Look deep into the April face

A change has clearly taken place

Looking for the summer...

The eyes take on a certain gaze
And leave behind the springtime days
Go looking for the summer...


P.S. Thank you Nilüfer for being an amazing model aaaaand my photographer....:)))


*İstanbul özlediği sıcak günlere sonunda kavuştu :) Hatta güneş bize o kadar cömert davranıyor ki erken bir yazı yaşıyoruz. O zaman bu aydınlık günlere yaraşır cıvıl cıvıl, rengarenk ve bol denizli bir post gelsin ;)
P.S. Sevgili Nilüfer'e modelim olduğu ve benimde güzel resimlerimi çektiği için kocaman teşekkürleeeeeeeer, seviyoruz seni Nilüüü :)))

24 Nisan 2013 Çarşamba

THE BEST THINGS ARE THE LITTLE THINGS...

I have still some Stockholm photos to share like the Old Town and Vasa Museum....but this post is only about some snapshots, some little details which catched my attention ;)

*Stokholm fotoğraflarının neredeyse sonuna geldik. Ben şehrin güzelliğinden, adaların muhteşem manzarasından ve doğanın harika renklerinden zaten bahsetmiştim. Stokholm sokaklarında yakaladığım ufak detaylara şimdi sıra geldi. Bakalım Stokholm'ü benim gözümden sevecek misiniz ;)



20 Nisan 2013 Cumartesi

DANCE FESTIVAL

Istanbul hosted an international dance festival. Many famous dancers from all around the world came to Turkey. I was very ill and therefore I could only attend one day to the festival. I hope you will like my dance photos. Most of the dancers are my friends. I love you guys and all of you were amazing :)

*Geçtiğimiz günlerde İstanbul uluslararası bir dans etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dans ile dolu dolu geçen bu hafta sonunda ben hastalık mastalık demeden Pendik yollarına düştüm ve ufak da olsa festivali bir köşesinden yakaladım. Resimler yine biraz flu ama güzel bir haberi de paylaşayım, artık daha pro bir makinam var. Yeni resim bombardımlanlarına hazırlıklı oluuuuun :)


14 Nisan 2013 Pazar

GO MONGO

Did you ever try Mongolian Barbecue? No? Mongolian barbecue is a style of stir fry which allows guests to pick their own ingredients, spice and sauce. There is a variety of vegetables and meat to choose. If you are in Istanbul, GoMongo is the best place for Mongolian food ;)
P.S. Try also Mango Souffle, just yummy!

*Moğolistan'dan bildiriyoruuuuuum....diyebilmeyi çok isterdim ama GoMongo Moğol barbeküsünü ayağımıza kadar getirmiş, oralara gitmeye ne gerek var :P Sizlerde benim gibi kendi yemeğinizi kendiniz yaratmayı seviyorsanız, farklı tatları karıştırmaktan hoşlanıyorsanız ve barbeküye bayılıyorsanız GoMongo'ya mutlaka uğrayın. Yiyecek barından kendi zevkinize göre yemeğinizin malzemelerini, baharatlarını ve soslarını seçebiliyorsunuz. Sonra veriyorsunuz şefe sizler için bir güzel ızgarada pişiriyor ve tataaaaaam :) Afiyet olsun!
P.S. Tatlı olarak Mango Sufle'yi şiddetle öneririm, yumyummm.....:)


10 Nisan 2013 Çarşamba

SKANSEN ZOO (PART 2)

Back to Stockholm and back to Skansen Open Air Museum. You saw the part 1 photos already, full with snakes and mouses :S This time we have more colourful friends. They are also cute, except the last 3 photos...

*Hayvanlar alemine devam :) Stokholm'de ziyaret ettiğimiz Skansen açıkhava müzesinden daha önceki postlarımda bahsetmiştim. Skansen'in içinde ayrıca çok güzel bir hayvanat bahçesi vardı. İlk bölümde yayınlardığım resimler çok sevimli olmasada ikinci bölümün daha renkli olduğunu garanti edebilirim ;)


7 Nisan 2013 Pazar

INSTA-NEWYORK

I had great time in New York. And I have collected many memories to share :) If you follow me on Instagram you saw all these beautiful photos...if not, here is a short summary of my NYC diary ;)

*New York postlarıma geçmeden önce daha elimde bekleyen bir sürü fotoğraf var. Ama çoğu kişinin seyahat resimlerimi beklediğini de biliyorum. Bu nedenle ufak bir ön gösterim yapayım dedim :) İşte karşınızda InstaNewYork....ama sonra tekrar Stokholm'e geri döneceğiz ;)
Times Square

3 Nisan 2013 Çarşamba

HAPPY EASTER

Happy Easter!!! I can feel spring is coming. After the cold winter days, warm weather finally arrives :) I'm now back in my sunny country. Actually it was rainy today but in general it is sunny :P I took hundreds of new photos. Here are the easter bunnies and lambs from NY ;)

*NY'dan döndüm ve beni bahar karşıladı :) Gerçi bugün ne kadar yağmur yağmış ve arap kızı camdan bakmış olsada hava ılıktı. Ve yarın yine güneş var!!! Bende bu güzel bahar günlerine yaraşır bir postla herkese tekrar merhaba demek istedim. Kutlayanların geçmiş paskalyası güzel geçmiştir umarım :)