31 Aralık 2013 Salı

THE MARMARA CHOCOLATE♥

Only few hours and then 2014 :) Wherever you are in the world I wish all of you a happy new year and an amazing year ahead. Enjoy my chocolate photos from Hotel The Marmara ;)

*Madem 2014'ün son saatlerini yaşıyoruz o zaman içimiz açılsın, ağzımız tatlansın ve gözlerimiz bayram etsin. Atalım kederleri ve iç hesaplaşmaları bir tarafa ve geleceğe keyifle bakalım...Herkese bu post kadar tatlı ve mutlu yıllaaaaar :)

29 Aralık 2013 Pazar

GIFT TIPS

I know Christmas time is over and all of you opened your gifts. In Turkey we have to wait 2 more days. And these photos are little gift tips. Actually I bought all of them except the last three photos :S

*Sizler de benim gibi son dakikacı mısınız? Ben her sene bir hediye kaosu yaşar, sonra koşa koşa kalabalığın arasında sürüklenerek alışveriş yapmaya çalışırım :S Bu sene de durum farksız olacak ama en azından önceden ufak bir araştırma yaptım ve bakın ne güzel şeyler aldıııım. Bunlar gerçi yeni yıl hediyesi değil, çoğu da mutfak malzemesi olmuş ama tamamen ihtiyaç :P Umarım sizlere de yardımcı olur, bir fikir verir...;)



24 Aralık 2013 Salı

FEEL THE SPIRIT ;)

Christmas is not a national celebration in Turkey but we have new year ;) It is almost same, we have Santa, we eat also delicious cookies, decorate trees and give gifts. It is like returning to our childhood, everybody is excited and running around to finish the preparations. I hope you will also enjoy your holiday season, merry Christmas and a happy new year...:)


*Ben yeni yıl öncesi hazırlıklarına bayılırım. Eski bir çocukluk alışkanlığı mı yoksa nerede ışıltılı pırıltılı şeyler varsa bayılmamdan mı kaynaklı bilmiyorum ama her aralık döneminde ağacımız çıkarılıp süslenir, tarçınlı kurabiyeler pişirilir, noel babalı kardan adamlı ne kadar obje varsa neşeyle kucaklanır. İşte sevinç çığlıkları atarak çektiğim resimleeeer. Bu arada kutlayanlara da mutlu noeller :)


19 Aralık 2013 Perşembe

STRANGER IN PAREE...

When a pair of lips "Bonjour" you
And two beautiful eyes "Amour" you
You'll wonder why
So did I
I met her at the Martinique
There isn't much to tell
She was so chicque and I was weak
And so, I fell for the Mademoiselle
And discovered that she was from New Rochelle
Her French was simply frightful
But her kisses were so delightful
How she fooled me
Ah ! oui, oui
If you're lonely, you're in danger
If you happen to be a stranger in gay Paree...

P.S.Let's start a new Paris adventure....first Sacre Coeur and then Opera ;)

*En sevdiğim ve sık gittiğim şehirlerden biridir Paris, tabii kardeş kontenjanının faydalarından sonuna kadar yararlanıyorum ;) Her semti benim için ayrı bir özel, ayrı bir güzel. Sizleri yine ufak bir keşif turuna çıkaracağım, önce Sacre Coeur ve sonra da her gittiğimde beni büyülemeyi başaran Opera binası.Yeni bir Paris macerası başlasın o zaman...:)

18 Aralık 2013 Çarşamba

ELITE WORLD HOTEL (KARADENİZ GÜNLERİ)

Yummy food post, but this time a little bit traditionel. Elite World Hotel İstanbul invited me and some bloggers to an amazing lunch. It was organized by my dear friend Serap. Less words more photos ;)

*Bu post bolca kalori, lezzet ve gözlere ziyafet içermektedir, baştan uyarayım :) Geçtiğimiz günlerde Elite World Hotel İstanbul'un Karadeniz Günlerine konuk olduk. Serap Tan'ın evsahipliğinde gerçekleşen bu keyifli organizasyonda yine bloggerlar olarak biraraya geldik bol bol yedik, farklı lezzetler tattık, özlem giderdik ve tabii ki de çokca sohbet ettik. Elite World Hotel bizler için ufak bir ziyafet hazırlamıştı. Karadeniz yöresinin tüm geleneksel yemekleri ödüllü şef Mithat Bey'in yorumu ile bizlere sunuldu. ;)

16 Aralık 2013 Pazartesi

LİMANİ RESTAURANT

The Grand Tarabya Hotel is one of the first 5 star hotels in Istanbul and it has hosted generations with the highest quality and has been a landmark of the area. The Hotel is now rebuilt to start with a completely new face by modernizing its tradition. There are many beautiful restaurants, cafes and bars in Grand Tarabya. I was invited by Mekanist to the amazing seafood restaurant Limani. Limani is a perfect place to enjoy seafood cuisine with a Bosphorus view ;) You can find here also local specialities and yummy desserts. Check the photos and you will see what I mean ;)

*Dışarıda yağmur fırtına, ortalık uçuşuyor ama biz içeride sımsıcak bir ortamda, çok keyifli bir sohbet eşliğinde inanılmaz lezzetli yemekler tattık :) Sanırım bu güzel gece en iyi bu şekilde özetlenir... Yine bir Mekanist etkinliği ama bu sefer çok özel bir mekandayız. Kısa bir süre önce yenilenen The Grand Tarabya Otel'deki "Limani Restaurant"tayız :) Tadında Seyahat, Küçük Martha İşbaşında, İstanbul Kazan Ben Kepçe, Mekanist'ten Elif ve tabii ki Ebrashcaaaa ile ufacık bir grubuz ama sohbet muhabbet kocaman. 

11 Aralık 2013 Çarşamba

BLOGGER EVENT (BLOGGERLAR GÜZELLEŞİYOR)

My dear friend Serap Tan organised few weeks ago a special event with Clinimed an Aesthetic and Beauty Centre. Many bloggers were invited to the event. Clinimed shared with us tips and advises about beauty and products. And there was also a talk about horoscopes. Here are the photos....;)


*Geçtiğimiz günlerde sevgili Serap Tan'ın ev sahibi olduğu keyifli bir etkinliğe katıldık. Nişantaşında "Bloggerlar Güzelleşiyor" başlığı altında gerçekleşen bu buluşmada yaşamdan ojeye, makyajdan modaya kadar birçok farklı blogger buluştu...

9 Aralık 2013 Pazartesi

I ♥ INSTAGRAM

It's been a while that I didn't post Instagram photos, but I did many things... I visited new places, started a professional photographer course and tasted delicious food :P If you want to see more photos check out my Instagram account "berrydewblog"

Ne Facebook ne de Twitter benim gönlüm her zaman Instagram'la... Yine gezdim, gördüm, yedim, keşfettim ve de yakaladım :) Ayrıca fotoğrafcılık kursuna başladığımı yazmış mıydım hatırlamıyorum ama fotoğrafcı olma hayallerimin de ilk adımlarını attım, çok heyecanlıyım heyoooo :))) İşte son günlerdeki paylaşımlarım...

Paris streets / şşşşş sessiz olun ;)

2 Aralık 2013 Pazartesi

COLORFUL AND SHINY DAYS ;)

I'm in love with 3 amazing make-up products Chanel glitter lipgloss(151), MAC Satin lipstick(Rebel) and Mac Burgundy Lip Pencil. It was love at the first sight!!! I'm ready for the cold winter days with these new babies. My days are more colorful now and shiny ;)

*Elveda sonbahar, merhaba kış :) Sizleri bilmem ama güneşin az olduğu mevsimlerle benim aram pek yok. Ben renkleri, aydınlığı severim; öyle iç karartıcı havalar ve soğuklar beni mutsuz eder. Ama kendime bir çözüm yolu buldum. Madem ortalık siyah ve kasvetli o zaman bizim ufak dokunuşlarla kendimizi gülümsetmemiz gerekiyor. Benim bu seneki mutluluk iksirim biraz bordo ve biraz da sim :) İşte yeni makyaj cicilerim, henüz kendilerine sadece bakıp bakıp mutlu oluyorum sanırım sürünce de mutluluğum tavan yapacak. Eeee o zaman tekrar...merhaba kış, biz hazırız ;)


1 Aralık 2013 Pazar

DOTS IN PARIS

One of my favorite bags is my little "Polka Dot" or short "Dots" :) We went with Dots to Paris and she was soooo happy! It was her biggest dream to see Paris and she enjoyed each moment. We went to Concorde, saw Louvre and chilled at the park. Dots felt like a real Parisien :) Yeees it was an amazing trip ;)

*Her seyahat öncesi bavul hazırlığım büyük bir heyecanla geçer. Çantalarımın hepsi gözlerini kocaman açıp bana en sevimli halleri ile gülümserler. Veee her seferinde sadece bir ikisini yanıma alabileceğim için içim burkulur. Ben de mümkün olduğunca adil davranmaya çalışır hepsini sırayla tatile götürürüm. Paris seyahatinin şanslısı Puantiye oldu :) O kadar sevindi ki, hep Paris'i görmeyi hayal edermiş. Uçak yolculuğunu bavulda geçirdiği için biraz huysuzlandı ama camdan Paris manzarasını gördüğünde keyfi hemen yerine geldi. Hadi gel seni biraz gezdireyim, dedim ve atladık metroya. Puantiye ufacık olduğu için başlarda korksada sonradan canlandı. Neşe içinden her yöne bakıp bir anı bile kaçırmak istemedi. Tarihi mekanları birlikte gezdik, parkta keyif çattık ve dondurma yedik, hem de en sevimlisinden ;) Tatilimiz çok güzel geçti, Londralı Puantiye son günlerde tam bir Parisien edasıyla dolaşmaya başlamıştı ama ayrılık vakti geldi çattı. Bu sefer hiç mızmızlanmadan son bir bakış attı camdan ve "Au revoir" diyerek bavula bir güzel yerleşiverdi...