28 Ocak 2014 Salı

SKIN CARE

I had a skin care session few days ago in Bellatrix(beauty center) Sorry Bellatrix is located only in Istanbul, therefore the details are in Turkish ;)

*Kış aylarında ben hep yazı özlerim, dalgaların huzur veren sesini, güneşin parlaklığını, kumların sıcaklığını ve denizin mis kokusunu. Tüm bunlar bana hep huzur verir. Ruhuma bu kadar iyi gelen şeylerin cilde de iyi geldiğini öğrendiğimde hiç şaşırmadım. Geçtiğimiz günlerde tüm kızlar toplandık ve sevgili Serap Tan'ın önderliğinde "Okyanus Bakımı" yaptırdık :)




Bağdat caddesi üzerinde çok merkezi bir konumda bulunan güzellik merkezi Bellatrix bizi ağırladı. Bellatrix bölgesel zayıflamadan lazer tedaviye, anti-aging bakımdan leke tedavisine kadar birçok konuda hizmet veriyor. Cilt bakımında da iddialı olan Bellatrix köklü Fransız firması Algologie'nin ürünlerini kullanıyor. Cilt bakımının ilk aşaması cilt analizi oldu, zaten çalışanlar çok tecrübeli hemen bir bakışda benim cildimin ne kadar hassas olduğunu anladılar. Buhara geçmeden önce cildimiz bir güzel temizlendi, buhar uygulamasından sonra da peeling yapıldı. Akabinde yüzüm büyük bir hassasiyetle siyah noktalardan arındırıldı. Daha sonra cildimize yüksek frekans verildi, uygulamanın bu kısmından pek hoşlandığımı söyleyemeyeceğim :S Ben aaayy uuyy sesler çıkarırken sevgili Üşengeç Şefim Dilek'imin gıkı çıkmıyordu, ben mı çok hassas ötesiyim anlayamadım o nedenle...



Tüm bu aşamalardan sonra maske kısmına geldik. Önce kahverengi ardından da kırmızı yosun maskeleri yüzümüze uygulandı. Maskeler balık ve yosun koksada bu çok rahatsız edici değil. Cilt bakımının maskeden sonraki aşaması serum ve nemlendirici uygulaması ve ürünler yüzünüze özel bir yüz masajıyla uygulanıyor. Masaj da bitiğinde biz Dilek ile yerimizden hiç kımıldamak istemedik, ama yan odada hiç sesi soluğu çıkmayan Ebrashca'yı da merak ettik. :) Ebrashcam keyfi son derece yerinde yüzünde kocaman bir gülümseme ile bakımının tadını çıkarıyordu :))) Bellatrix Orion takım yıldızlarındaki en parlak üçüncü yıldızın adı, firmanın isim seçimi buradan mı geliyor bilmiyorum ama bakımdan sonra biz yıldızlar gibi parlıyorduk ;)

3 yorum:

Shopping Lady dedi ki...

Love spa treatments! Thanks for sharing!

My latest post--> Stay warm in winter
Follow me on
THE SHOPPING GIRLS
INSTAGRAM

BERRY-DEW dedi ki...

Heeey it's ice cold in Istanbul, thanks for sharing ;)

BERRY-DEW dedi ki...

Çooook teşekkürler, artık sen de benim arkadaş çevremdesin 😉