Le Meridien Hotel Istanbul organized few weeks ago an awesome party "Sparkling Night". We celebrated Le Meridien's collaboration with Nouvelle Vague. Le Meridien is partnering now with tNouvelle Vague to curate a 24-hour soundtrack for every Le Meridien Hotel around the world. We had the chance to try molecular food and it was unbelievable. Molecular gastronomy is a subdiscipline of food science that seeks to investigate the physical and chemical transformations of ingredients that occur in cooking. Let's check the amazing food photos and enjoy Istanbul's view ;)
*Le Meridien Otellerinde artık 24 saat boyunca “Nouvelle Vague”çalacak!!! Nouvelle Vague grubu dünyadaki tüm Le Meridien Otellerinde çalınmak üzere özel bir albüm hazırladı. Otelin 34.katında bulunan Boaz Bar'da özel bir parti ile lansmanı yapılan bu albüme muhteşem lezzetler, özel süprizler ve çok eğlenceli bir yarışma eşlik etti. Mekanist'in konuğu olarak katıldığımız bu gecede Moleküler mutfak ile tanışma şansını da yakaladık. Ben zaten oldum olası değişik tatlara ve sunumlara bayılırım ama bu partide mutluluktan havalara uçacaktım. Mangalda hazırlanmış köfteler-sucuklar(buna daha çok beyler sevindi), birbirinden gösterişli kokteyller, elma şekerinin modern yorumu(bu da benim favorim), dev çikolata topları(bütün kızlar bayıldık), sebze cipsleri, şemsiyede asılı çilekler(topluca çıldırdık), patlayan zeytinler(çok eğlenceli)...ve daha neler neler.
Gecenin sonunda tüm konukların katıldığı minik bir yarışma düzenlendi. Geceye adını veren Sparkling kokteylini hem tat hem de görsel olarak en iyi yapan grup birinci oldu ve Le Meridien'in özel SPA paketini kazandı. Keyifli müzikler eşliğinde nefes kesen bir manzaraya karşı İstanbul'un tadını çıkardığımız bu party için Le Meridien Otel'e ve bizi şımartan tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler (binlerce kalp kalp)
28 Haziran 2014 Cumartesi
25 Haziran 2014 Çarşamba
GARDEN EVENT
Two weeks ago there was the Garden Event where we had the chance to meet sponsors. This great event was organized by Pınar and Nihal. Thank you girls for the beautiful gifts and everything was so well prepared :)
*Son günlerde inanılmaz aktif bir Berry'yim. Her etkinliğe koşuyorum, her tadımda bulunuyorum, party denilince oradayım, sonra hooop başka bir yarışmadayım.... hal böyle olunca hem uzun zamandır bir post yayınlayamadım hem de sonunda yorgunluktan bayıldım kaldım. Hazır evde huşuuuu içinde dinleniyorken aslında haftalar önce katıldığım bir blogger buluşması ile yazı bombardımanıma başlıyorum.
*Son günlerde inanılmaz aktif bir Berry'yim. Her etkinliğe koşuyorum, her tadımda bulunuyorum, party denilince oradayım, sonra hooop başka bir yarışmadayım.... hal böyle olunca hem uzun zamandır bir post yayınlayamadım hem de sonunda yorgunluktan bayıldım kaldım. Hazır evde huşuuuu içinde dinleniyorken aslında haftalar önce katıldığım bir blogger buluşması ile yazı bombardımanıma başlıyorum.
15 Haziran 2014 Pazar
SIRÇACI 14
Sırçacı14 is a brand new restaurant in Yeniköy Istanbul. We visited this beautiful place with Mekanist and food bloggers. Delicious dishes, colorful cocktails and shots, good music and yummy food....you can find all of them in Sırçacı 14. My favorites of the day are Salmon Souffle and Sole&Spinach Salad...like like like :D
*Son dönemde Yeniköy'de birşeyler oluyor. Ardı arkası açılan birbirinden lezzetli cafe ve restaurantlara bir süre önce Sırçacı 14'de eklendi. Özlem Eren ve İpek Özemen'in birlikte açtığı bu keyifli mekanda tam bir lezzet patlaması yaşadık. Mekanın adı Özlem Hanım'ın arkadaşlarına verdiği ziyafetlerden geliyor. Bu lezzet evinin bulunduğu sokak ve kapı numarası Sırçacı 14'ü yaratmış.
*Son dönemde Yeniköy'de birşeyler oluyor. Ardı arkası açılan birbirinden lezzetli cafe ve restaurantlara bir süre önce Sırçacı 14'de eklendi. Özlem Eren ve İpek Özemen'in birlikte açtığı bu keyifli mekanda tam bir lezzet patlaması yaşadık. Mekanın adı Özlem Hanım'ın arkadaşlarına verdiği ziyafetlerden geliyor. Bu lezzet evinin bulunduğu sokak ve kapı numarası Sırçacı 14'ü yaratmış.
9 Haziran 2014 Pazartesi
HAPPY-MAPPY MAY :)
May was a busy month, full of trips (France, Italy and Izmir -my hometown), full of events (Le Meridien "Sparkling Night", birthday party and a blogger meeting), full of surprises (I won with my "Capri Lemons" photo a Tapas Workshop) and full of happy moments (♥heeeey my first interview♥)
*Mayıs bitti ama benim için ne dolu, ne güzel, ne keyifli bir aydı anlatamam. Madem anlatamam o zaman ucundan köşesinden birazcık göstereyim dedim :P İşteee happy-mappy -bu da ne demekse artık :)- mayıs ayım......
*Mayıs bitti ama benim için ne dolu, ne güzel, ne keyifli bir aydı anlatamam. Madem anlatamam o zaman ucundan köşesinden birazcık göstereyim dedim :P İşteee happy-mappy -bu da ne demekse artık :)- mayıs ayım......