31 Ocak 2014 Cuma

PARIS FROM MY EYES...

No words, only photos. Paris from my eyes...


*Bu postta söz yok bol bol resim var. Benim gözümden Paris....
Say hi to my new camera, Nikon D7000 :)

28 Ocak 2014 Salı

SKIN CARE

I had a skin care session few days ago in Bellatrix(beauty center) Sorry Bellatrix is located only in Istanbul, therefore the details are in Turkish ;)

*Kış aylarında ben hep yazı özlerim, dalgaların huzur veren sesini, güneşin parlaklığını, kumların sıcaklığını ve denizin mis kokusunu. Tüm bunlar bana hep huzur verir. Ruhuma bu kadar iyi gelen şeylerin cilde de iyi geldiğini öğrendiğimde hiç şaşırmadım. Geçtiğimiz günlerde tüm kızlar toplandık ve sevgili Serap Tan'ın önderliğinde "Okyanus Bakımı" yaptırdık :)

22 Ocak 2014 Çarşamba

CIRCLE

Tomato-mozzarella towers, french fries with parmesan, wild mushroom couscous, strawberry salad, goat cheese sandwich with beets, smoked pork chops, goat cheese appetizer with honey, caramel profiterol, chocolate volcano... and many many other things. It sounds like a dream ;) But in Circle dreams come true. Circle is a perfect place for special events or a romantic dinner. Less words more photos... 

*Geçtiğimiz sene oturup düşünsem bir gün kocaman bir ailenin üyesi olacağım hiç aklıma gelmezdi. Güzel dostlukların kurulduğu, keyifli sohbetlerin edildiği, lezzetli mi lezzetli yemeklerin yenildiği, birkaç hafta görüşemedik mi birbirimizi çok özleyip görüştüğümüz an da çılgınlar gibi sevineceğimiz bir aile :) Kimden bahsettiğimi tahmin ediyorsunuzdur: Mekanist ailemiz :) Ve en güzeli bu aile her geçen gün büyüyor ve yeni üyeler soframıza ekleniyor.

18 Ocak 2014 Cumartesi

ON THE TOP...


I visited Paris several times, ate good food, saw many beautiful places and met my family... I feel like it is my second home. Paris is huge and there are still places which I haven't visited yet. Hidden places like the top of Printemps. An amazing terrace with a romantic and breathtaking view. It is a perfect place for a cup of coffee ;)

*Paris'e gide gele kendimi "Çatma Parisien" ilan ediyorum :P Daha önce turistik yerleri gezdiğim için bu gidişimde sevdiğim yerlere keyif turları yapmaya karar vererek yola koyuldum. Ben Paris'de her yeri biliyorum diye havalı havalı dolaşırken aslında birçok yerin keşfedilmeyi beklediğini fark ettim. İstikametim aslında Printemps'in en üst katındaki cafeydi ama maalesef gittiğim gün özel bir etkinlik nedeniyle burayı kapatmışlardı. Ben sinir olmuş bir şekilde asansöre doğru giderken garson neden yan binamızdaki Teras Cafe'ye gitmiyorsunuz, oradaki manzara daha güzel dedi ve hemen kalbimi kazandı :) Printemps'de yanlış hatırlamıyorsam 6.kata çıkıp bir köprüden geçerek yan binaya bağlanıp en üst kata çıkmanız gerekiyor veee çıktığınız anda büyülenip kalıyorsunuz. Havanın hafif puslu oluşundan mı, güneşin gökyüzünü pastel renklere boyamasından mı, muhteşem tarihi binaların etkisinden mi, yoksa sadece Paris'de olmamızdan mı kaynaklı bilmiyorum ama bu noktada zaman donup kalıyor. Cafe salaş ve yiyecekler bu mekana göre pahalı olsa da sadece manzara için bile buraya gidilir ;) Bu büyülü terası mutlaka not edin ve benim için de bol bol fotoğraf çekip manzaraya karşı bir macaron yiyin ;)


11 Ocak 2014 Cumartesi

2014 I'M READY FOR YOU...;)

2013 was very interesting. Many things in my life changed and I have learned so much in this past year. I travelled and saw many new places, I became a member of Mekanist family, I was invited to many events and the best part: I met many new friends. I experienced ups and downs and I saw how life could change from minute to minute. One day can be full of sun and the next day under gas bombs. It was a hard year for many but all those experiences made us stronger. I hope 2014 will be a great year ;) Here are my 2013 memories...


*Pek çoğumuz 2013'ü sevmese de ben kendisine haksızlık edemeyeceğim. 2013 benim için keşif ve sosyalleşme yılı oldu. Özellikle bir blog sahibi olmanın insanın hayatına ne kadar güzel arkadaşlıklar ve yenilikler katabileceğini bu sene tam anlamıyla görmüş oldum. Ben 2011'den beri kendi kendime yazıp eğlenirken dışarıda kocaman bir dünya olduğunun pek farkında değilmişim. Bir blogger buluşmasına gittim ve hayatım değişti :P İşte 2013'ün fotoğraflarla özeti...
Fotoğraf çekmeyi deli gibi seven biri olmama rağmen kendi fotoğraflarımı yayınlamaktan nedense pek hoşlanmıyorum. Ama kız kulesi gezisi bir istisna oldu ;)