23 Şubat 2015 Pazartesi

MOSCHINO GIRLS

My Moschino girls made a visit to my office few days ago. I know they are a little bit snob but also very helpful ;) Here is the colorful office story of my girls.... 

*Kızlar bana süpriz yaptııııı :))) Uzun zamandır çanta hikayelerimi paylaşamıyordum; benim asi kızlar ofisime baskın yapınca bu durumu değerlendireyim dedim ve hemen resimlerini çekip sizlere bu postu hazırladım. Şimdi siz kızlarımı pek tanımıyorsunuz, onlar pek bir havalı. Süslenip püslenip hergün piyasa yapmaya çıkarlar. Bu nedenle ziyaretleri beni pek bir şaşırttı, çünkü bir yer popüler değilse onları orada görmeniz imkansızdır.

20 Şubat 2015 Cuma

DİVAN BRASSERİE BEBEK

Divan Brasserie Bebek winner of the "Skalite 2011 best restaurant" award, offers a breathtaking view and a menu that combines the best of Turkish and international cuisine. I had the chance to taste the special pumpkin menu and some of the classic tastes of Divan. Yummy yummy yummy.... ;)


*Yıllar önce Bebek'deki restaurant ve cafelerin kalabalığından sıkılmış ve Divan'a sığınmıştım. İyi ki de bir tesadüf sonucu Divan'ın o sakin, dingin ve inanılmaz keyifli ortamını keşfetmişim. Çoğu kişi hep önünden geçer, canı tatlı isterse uğrar ama Bebek Divan'ın alt katında denize sıfır lezzetli mi lezzetli bir yemek bölümünün olduğunu bilmez. Bu sırrı şimdi açığa çıkarıyorum ve sizleri ufak bir yemek yolculuğuna davet ediyorum.

13 Şubat 2015 Cuma

VALENTINE'S DAY

"All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt...."
Again!!! Valentine's day, but this time with inspiration. Here are some ideas if you're still thinking of what to do for your love. And enjoy your day ;)


*Yine bir sevgililer günü geldi çattı. Ben bu güne her sene farklı duygularla yaklaşıyorum. Önceki sene inkar ettim, geçen sene daha olumlu yaklaştım, bu sene ise kocaman bir kıyak geçeceğim. Sevenler ayrılmasın sloganı ile yola çıkıyorum :P Bu arabesk alt başlık da neyin nesi demeyin sevgililer günü hediyeleri unutulur, yanlış seçilirse sonu kavga akabinde ayrılığa kadar gidebilir. Eyyy beyler bu sene sizlere sesleniyorum ama bayanların da iyiliğini unutmuyorum. 14 şubata sayılı gün kalmışken işte size beş farklı hediye alternatifi ;)


9 Şubat 2015 Pazartesi

MY FIRST ARTICLE :)

Yuppie I wrote for the turkish website Mekanist (which is a place guide) the best Patisseries in Paris. I know my article is in Turkish but the photos are yummy ;)


*Ben taaaa Kübalardayken Mekanist blogda sizler için hazırladığım tatlı dosyası yayınlanmış. O zaman Berry gururla sizler için sunar: Berry'den Paris Patisserie Dosyası :)



5 Şubat 2015 Perşembe

QUICK POST

Hola!!! I'm back from Cuba ;) The island in the Caribbean and the country of my dreams It was an amazing journey, sooooo colorful and full of music and dance. Soon I will tell you all details of my trip and be prepared for hundreds of photos of this beautiful place ;)
P.S. You can check also my Instagram account @berrydewblog Hashtags are: #berrygoestocuba ;)



*Uzuuuun bir süre sesim soluğum çıkmıyorsa bilin ki ben seyahatteyim ;) Ayağımın tozuyla hayallerimi süsleyen ülkeden döndüm ve yarın tekrar işimin başına geçiyorum :) Ama bu sefer söylenmeden, sıkılmadan tam tersine acayip motive olmuş ve musmutlu bir şekilde ;) Bu Küba'nın büyüsünden mi kaynaklanıyor yoksa bu tatilde gerçekten herşeyden uzaklaşmayı başarabilmiş olmamdan mı (internet, telefon olmadan sadece fotoğraf makinalarımla tam tamına 8 gün geçirdim) bilemiyorum ama keyfim yerinde ve tekrar İstanbul'da olmaktan son derece mutluyum. Küba tatilimi bu kadar keyifli yapan detaylar en güzel fotoğraflarla yakında blogumda olacak, ama şimdiden uyarayım üç ayrı makina ile fotoğraf çektim; yani bir bombardımana hazır olun ;)
P.S. Ben postumu yayınlayıncaya kadar Küba'da neler yaptığıma Instagram hesabımdan bakabilirsiniz. Insta accountum @berrydewblog ;)