24 Aralık 2012 Pazartesi

STYLEBOOM & BATİK İLE TRİKONU YARAT

Heeey I had a great weekend full of fun :) I have many new photos to share but let's start first with my DIY post. Something I never shared before, because I'm the most impatient person ever :( This saturday changed everything. I went to Styleboom and Batik's event "Design your knitwear" and won the second prize :) Below you can find my cloud+snow knitwear. What do you think?

*Cumartesi günü sevgili Styleboom'un Batik ile gerçekleştirdiği "Trikonu yarat" etkinliğine katıldım ve inanılmaz eğlendim!!! Batik bizler için boğazlı trikolar ve onları süslememiz için birsürü malzemeler hazırlamıştı. Danteller, boncuklar, taşlar, keçeler, kurdeleler, inciler, pullar...ve daha neler neler. Tabii ben seçim yapıncaya kadar tüm malzemler biranda uçup gidince iş artık yaratıcılığıma kaldı, ama itiraf etmeliyim iyi ki de öyle olmuş; ikinci olduuuum ;) Ödül bahane orada geçirdiğimiz zaman şahane! Yeni birsürü blogger arkadaşım oldu, dünyanın en şeker annesi ve babyboom ile tanıştım veeee batik sayesinde artık inanılmaz sevimli bir kazağım var :)
PS.1 Styleboom'u şans meleğim ilan ediyorum, onun pozitif enerjisi ile ben daha çooooook hediye kazanırım♥
PS.2 Yeni arkadaşlarım demiştim ya, mutlaka EbrashcaDolaptanevar, Diaryofmystery ve Modarella'nın bloglarına da bir göz atın, pişman olmayacaksınııııız
Tüm yarışmacılar harıl harıl çalışıyor :)

Styleboom & Babyboom
Ebrashca ile ilk biz bitirdik kazaklarımızı. Sonra hızımızı alamadık ortak bir kazak çalışmamız daha oldu, gerçi ufak bir ayrıntıyı atlamışız :S
Last two minutes  /  Yarışmanın bitmesine son iki dakikaaaaa


And the result!!!  /  İşte benim kazağım, zaten bir Berry'den ancak sevimli ve romantik birşeyler beklenirdi :)
Second time that I share my own photo :)  /  Veeee smile :) Ebrashca & Styleboom & Berry-Dew

6 yorum:

What's Next dedi ki...

postunu okuduktan sonra katılmadığıma pişman oldum bu etkinliğe.. keşke ilk üçün trikosu üretilse senin tasarım o kadar şirin ki, bayıla bayıla giyerdim :)

Adsız dedi ki...

Sevgili Berry Dew seni tanıdığıma çok ama çok mutlu oldum.. Ne tatlı ne pıtır bir insansın ..Kazağında tamamen kendini yansıttın..Üretilse emin ol ben de alıp giyerdim :)Bundan sonra güzel etkinliklerde buluşmak üzere :)

Ebrashca

margaret cruzemark dedi ki...

Another interesting post, i love your photos. Sending you best Christmas wishes.
Join my blog giveaway, win an attr@tivo outfit!
Best Regards
Miss Margaret Cruzemark
http://margaretcruzemark.blogspot.com/

Gizem dedi ki...

Merhaba canım, ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum ayrıca da evet kazağın çook güzeldi! Sevgiler, Gizem

kuti dedi ki...

when you said batik. i thought that batik like in indonesia have. but i was wrong. i wish i have such that event in here but very rarely in here. and i really like your DIY result, it's too good for impatience person.. :P great job!!! and you are really a beautiful lady. :)

Unknown dedi ki...

Yeni keşfettim blogunu takipteyimm.