13 Mayıs 2013 Pazartesi

BLOGGER MEETING WITH BALKÖPÜĞÜ

My second blogger meeting :) Gizem from Balköpüğü Tasarım blog organized a blogger meeting last sunday. Over 100 blogger attended to this special event in Hayal Kahvesi. Everything was perfect! A huge brunch buffet welcomed us and we had a colourful candy corner and also a cute photo wall. It was a great event; where we met so many new friends, got a bag full of gifts and saw a marriage proposal!!! It was soooo romantic :) 
Thank you dear Gizem for this amazing day!!!


*Balköpüğü ile bloggerlar buluştu... Geçtiğimiz pazar günü Balköpüğü Tasarım blogunun sahibi sevgili Gizem'in düzenlediği Hayal Kahvesindeki buluşmaya 100'ü aşkın blogger katıldı. Uykucu bir insan olarak son dakikada kalkıp, sürat rekorları kırarak saat 10:02'de vardığım iskelede vapuru iki dakika ile kaçırdığımı öğrenince, hele birde pazar günleri tek bir sefer olduğu söylenince, bana bir kal geldi. Ne yapacağımı düşünürken benimle aynı kaderi paylaşan iki yeni yol arkadaşı buldum. Sponsorlarımızdan biri olan Arwey'den Erensu ve Mor Penguenin Dünyası blogundan Aydan ile uzuuuuun bir yolculuğa başladık. Yol boyunca sevgili Ebrar (kendisi küçükşirinmutluluklar blogunun sahibi ve benim ilk blog arkadaşıııım olur) sağolsun bize tarifleri ile yardımcı oldu. Hayal Kahvesi'ne vardığımızda  muhteşem manzara ve brunch'ı görüp hemencecik tüm yorgunluğumuzu unuttuk.









Geç kalmama rağmen en güzel manzaralı ve en neşeli masaya oturmayı Ebrarcım sayesinde de başardım :) Bizim masa olduğu için söylemiyorum ama herkes çok tatlı ve içtendi. Her blogger toplantısında ağzımızı tatlandıran Japon Çekirdeği Ebru, ikiz annesi olduğuna inanamadığımız güzel adaşım Şebnem, yaşgünü çocuğumuz sevgili Tuğçe, hoş sohbeti ve güzel yüreğiyle Serap, hepimizin bayıldığı fit ötesi arkadaşımız Arzu, Kozmetikgünlüğü blogunun sahibi Aylin, şeker gülümsemesi ile içimizi ısıtan benimde çok sevdiğim yeni yol arkadaşım Erensu veeee masamızın neşesi, geleceğin yeni top modeli, güzel insan canım canım Ebrashcam :) Hemen birbirimiz ile kaynaştık ve bir anda yıllardır tanışıyormuşuz gibi hoş sohbetler başladı.








Gelelim etkinliğe...Gizem bizleri çok güzel ağırladı, hepimizle tek tek ilgilendi ve muhteşem bir buluşmaya imza attı. Günün sonunda hepimizi çok tatlı bir süpriz bekliyordu. Romantik bir keman eşliğinde en ince detaylara kadar düşünülmüş bir evlenme teklifine şahit olduk :) Ömür boyu mutluklaaaaaar!!!




Sonra ayrılık vakti gelip çattı. Kartlar paylaşıldı, buluşma sözleri verildi ve hepimiz yüzümüzde kocaman bir gülümseme ile birbirmize veda ettik. Sevgili Gizem bu harika etkinlik için tekrar çoook teşekkürler, sayende çok keyifli ve yeni dostluklarla dolu bir gün geçirdik.



Daha post bitmediiii ;) Gizem bizleri eli boş uğurlamadı...Artık Bakras'dan çok kullanışlı bir çantam, Hunca'dan Moments yaz kokulu deodorantım, Neva Kozmetik'den (çok cömert davranmışlar)saç spreyim - saç boyam - onarıcı bir saç serumum ve saç kremim, Golden Rose'dan renklerine bayıldığım ojelerim ve mini ruj paletim, Japon Çekirdeği kekim ve Düğünce kurabiyem, Le Color'dan çoooook güzel bir İstanbul not defterim, Arwey'den blogumun adını taşıyan havalı mı havalı bir defterim ve görür görmez aşk yaşadığım Apolena yastıklarım ve makyaj çantam var :) Hepsine tek tek teşekkürleeeeer...











9 yorum:

Larissa dedi ki...

That looks sooooooo great! I wish I could go to a blogger meeting :)

xx

Adsız dedi ki...

Ankara'ya da lazım!

MadeByHind dedi ki...

This is a great way to make blog friends. I wish I was still there in Turkey to attend as well. xxx

http://hind-toufga.blogspot.com/

ebrashca dedi ki...

hehe kuzucuuuuum :) geleceğin top modeli ha :)))) yavrum 27 ve 30 üzeri olduğumuz için bizimle muhattap olmayan insanlar tanıyorum ne top modeli ;)))) bi tanesin öpüyorum çokkk :)

BERRY-DEW dedi ki...

Yes we had really good time :)

BERRY-DEW dedi ki...

Belki bir sonrakine sende gelirsin ;)

BERRY-DEW dedi ki...

Yes I have now many new friends :)

BERRY-DEW dedi ki...

Hayata nasıl bakarsan onu yaşarsın, o nedenle herkesin algılaması farklı oluyor...biz pembe gözlüklerimizle bakmaya devam edelim ;)

Danica Stark dedi ki...

lovely

Danica Stark