28 Eylül 2013 Cumartesi

MEKANİST İLE LİLU COCKTAILS AND KITCHEN

Yummy post time!!! Few days ago Mekanist invited me to a very delicious event at Lilu Cocktails & Kitchen :) We enjoyed together with my blogger friends Ebrashca and Sanal Mutfak all the amazing food. Tasty starters, special prepared shrimps, pizzas, colourful cocktails and sushi -my favorite-. If you are planning a trip to Istanbul don't forget to visit this yummy place...;)
P.S. Mekanist is a website where you can leave comments about places you like. There is also an English blog “Hotspots”, a guide, which promotes favorite spots and gives news about community events. For more info check Mekanist

*Geçtiğimiz günlerde Mekanist'in konuğu olarak Lilu Cocktails and Kitchen'a tadım gününe gittim :) Ayrılmaz blogger arkadaşım sevgili Ebrashca, sürekli hikayelerini okuduğum ve sonunda kendisi ile tanışma fırsatı bulduğum Cenk(Ebrashca'nın eşi), yeni tanıştığımız ama çok sevdiğimiz Sanal Mutfak blogunun sahibi gurme Mert ve gecemize neşe katan cıvıl cıvıl Mekanist ekibi ile birlikte çok güzel ağırlandık. Bol sohbetli, gülmeli eğlenmeli ve tabii ki de çok çok yemeli bir buluşma oldu.




Yumyum çıtır karidesler

Tüm tadım ekibi bir arada...

Mar Group (Hardal, Hardal Teras, Rigatoni ve Oktober Fest) bünyesinde yer alan Lilu'da tadımlara önce atıştırmalıklarla başladık. Sonra kalbimizi fetheden kadayıfa sarılı karidesler geldi. Daha önce de aynı şekilde hazırlanmış karidesler yemiştim ama bu seferkiler gerçekten olması gerektiği gibi çıtır çıtırdı. Akabinde hepimizden tam not alan incecik hamuru ile pizza servis edildi. Veeeee gecenin yıldızı benim de favorim: sushiler! Benim bir sushi aşığı olduğumu artık bilmeyen kalmadı, özellikle de farklı farklı sushileri denemeye bayılıyorum. Eğer standart lezzetlerden sııkıldıysanız Lilu'da muhteşem tatlar bulacağınıza emin olun. Sushileri o kadar çok sevdik ki sushi ustasını neredeyse omuzlarımıza alacaktık. Özellikle patateslisini şiddetle tavsiye ediyorum. Ağzına balık sokmayan Cenk bile yedi haberiniz olsun :P İyi ki kadayıflı karideslerden birini Mert'e vermişim o da gözleri dola dola son patatesli sushiyi bana bırakmak zorunda kaldı hahaaaa :P Efsane patatesli sushi dışında ahtapotlu ve crunchy olanları da çok beğendim.



Muhteşem sushi ustamız


Sushiler konusunda on puan alan Lilu kokteyller konusunda da iddialı olduğunu kanıtladı. Kübalı barmaid Tsunami (Ebrar'cım tüm gece boyunca kendisini Tiramisu olarak çağırsada adı gerçekten Tsunami'miş) tarafından hazırlanan Mohito'lar çok sükse yarattı. Başta ben erkeklerin beğenisini taş ötesi barmaide bağlamış olsamda kızlar tarafından da Mohito'lar onaylanınca ikna oldum. (Tsunami için bkz.aşağıdaki foto)
Lilu çalışanları da kokteyller kadar renkliydi. Hepsi tek tek gelip bizlerle tanıştılar ve bizi ekstra ikramlarla şımarttılar ;) Ben başta Mekanist ekibine bu güzel organizasyon için çoooooook teşekkür ediyorum. Hem Lilu'nun güzel lezzetleriyle bizleri buluşturdular hem de inanılmaz keyifli bir gece yaşamamızı sağladılar. Lilu ekibinin de ellerine sağlık, herşey çok güzeldi :) En kısa zamanda yine görüşmek üzere...;)

P.S.1 Mekanist'de artık ben de varım ve gittiğim mekanlarla ilgili yorumlarımı yazmaya başladım. Büyünce ben de gurme olacağım :))) Sizler de benim gibi mutlaka gezip gördüğünüz yerler ile ilgili düşünce ve önerilerinizi paylaşın. Hepimize bol lezzetli günler...
P.S.2 Yazıyı sabırla sonuna kadar okuyanlar Berry-Dew'in 2.yaşgünü için düzenlenen L'Orange de Candan çanta çekilişine katılmayı unutmayın ;)

Veeee Tsunami
Cenk ve Mert ikilisi :)
Yediklerimizi sosyal medyada paylaşırken :)))

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Cok seker ya sebocum gelemediği için uzuldum yahu;(

Adsız dedi ki...

=)) tatlımmmm teşekkür ederiz Cenk çok mutlu oldu ondan bahsettiğin için seni şimdi daha da cok seviyomus :)))
Ebrashca

BERRY-DEW dedi ki...

Evet canım görüşelim artık aylar oldu :(

BERRY-DEW dedi ki...

Cenk gecenin onur konuğu oldu, tadım gününe artık onsuz gitmeyiz ;)

The Dainty Dolls House dedi ki...

Looks amazing x

Üşengeç Şef dedi ki...

Her şey çok güzel görünüyor. Henüz sabah kahvaltısı bileyapmadan, insanın canı Sushi çeker mi ama yaa? :)

BERRY-DEW dedi ki...

Thanks dear :)

BERRY-DEW dedi ki...

Bende bayılıyorum sushilereeee yumyum :)))