22 Ocak 2014 Çarşamba

CIRCLE

Tomato-mozzarella towers, french fries with parmesan, wild mushroom couscous, strawberry salad, goat cheese sandwich with beets, smoked pork chops, goat cheese appetizer with honey, caramel profiterol, chocolate volcano... and many many other things. It sounds like a dream ;) But in Circle dreams come true. Circle is a perfect place for special events or a romantic dinner. Less words more photos... 

*Geçtiğimiz sene oturup düşünsem bir gün kocaman bir ailenin üyesi olacağım hiç aklıma gelmezdi. Güzel dostlukların kurulduğu, keyifli sohbetlerin edildiği, lezzetli mi lezzetli yemeklerin yenildiği, birkaç hafta görüşemedik mi birbirimizi çok özleyip görüştüğümüz an da çılgınlar gibi sevineceğimiz bir aile :) Kimden bahsettiğimi tahmin ediyorsunuzdur: Mekanist ailemiz :) Ve en güzeli bu aile her geçen gün büyüyor ve yeni üyeler soframıza ekleniyor.




Circle salad with strawberries


2014'ün ilk buluşmasını yine çok özel bir mekanda, Circle'da gerçekleştirdik. Bu sefer Mekanist'in İngilizce blogunun yazarlarıyla da birlikteydik. Circle Yeniköy'de tarihi Mualla Hanım yalısında hizmet vermekte. Boğazın muhteşem manzarasına karşı keyifle şarabınızı yudumlayıp birbirinden lezzetli yemekleri tatmak isteyenler için çok uygun bir mekan. Biz her zamanki gibi aç geldiğimiz için hemen başlangıçları tatmaya başladık. Biberiyeli ballı keçi peyniri baştan söyleyeyim benim favorim oldu, bunun dışında mutlaka tatmanız gerekenler ise çilekli buğdaylı Circle salata (çilek salataya ne kadar çok yakışıyormuş, hemen evde de denenecek!!!) ve keçi peynirli pancar tartar. Biz kendi aramızda keç peyniri nasıl bu kadar güzel olabilir diye tartışırken yemeklerimiz de geldi :)
Goat cheese-beet
Mozzarella Tower
Roast beef with Parmesan


Küçük Martha iş başında ve küçük şirin mutluluk Ebrashca :)
Gurme Cenk ve Tadında Seyahat
Izgara lokum ve yanında kuskus, domuz sosis ve Cafe de Paris soslu bonfile. Et severler yemekleri afiyetle yerken ben herkeslerden sakladığım keçi peynirlerimle saadet yaşamaya devam ettim. İtiraf etmeliyim dikkatimi ancak masaya gelen Parmesanlı patates kızartması dağıttı, kısaca yumyum demek istiyorum ;) Eeee tabii lezzetlerle bu kadar şımartıldıktan sonra tatlı beklentimiz de oldukca yüksek oldu. Ve Circle bizi yanıltmadı, birbirinden muhteşem tatlılar önümüze geldiğinde çocuklar gibi şendik. Kendimizi o kadar kaptırmışız ki bazı tatlıların fotoğraflarını bile çekmeden yemeğe koyulduk :S

Parmesan French Fries

Bon Appetit ;)

Damla sakızlı muhallebi, dondurma ve çilek ile birlikte ikram edilen Chocolate Volcano, ünlü gurme Cenk'in favorisi Karamelli Profiterol ve Berry'nin en berisi ilan ettiğim Circle Passion. Bu keyifli ve lezzetli geceden sonra Circle artık benim favori mekanlar listemde. Sizler de yemeklerini deneyince bana hak vereceksiniz, şimdiden afiyet olsun ;)

Berry'den Not:
1-Circle'da canlı müzik de vaaaar
2-Belli günlerde Circle'da özel "Tadım menüleri" de oluyor

Chocolate Volcano, Caramel Profiterol and Circle Passion (my favorite)
Küçük Martha, Ebrashca, ve Nerede Yesek
Circle'in kahvaltı menüsüne de göz atabilirsiniz ;)


6 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

Looks like a wonderful evening xx

BERRY-DEW dedi ki...

Yes yummy food + good friends, we had lot of fun ;)

Shopping Lady dedi ki...

The food is wonderful!!

My latest post--> Un tocco di Blu
Follow me on
THE SHOPPING GIRLS
INSTAGRAM

BERRY-DEW dedi ki...

Especially desserts❤❤❤ ;)

BERRY-DEW dedi ki...

Yuppieee thank you :)

BERRY-DEW dedi ki...

Çooook teşekkürler, ben de takipteyum ;)