8 Mart 2014 Cumartesi

GOOD MOOD

I have a nice bag....which can change day by day ;) I called it Mood bag. The red heart was for sunny, happy days and the white snowflake for events and parties. We visited first Laduree for tea time and then the L'Opera Restaurant for a drink ;)
Mood bag and I wish you all a good mood.....hey it is weekend!!! :)))


*Bazı çantalar vardır hangi ortama girerlerse girsinler hemen uyum sağlarlar. Sevimli bir pastanede tatlıları görünce sevgiyle parlayabildikleri gibi şık bir cafede kristal gibi ışıldayabilirler de. İşte benim minik Keçe çantam da aynen böyle. Önce onu Laduree'ye çay saatine götürdüm. En güzel tatlıları afiyetle mideye indirdik. Keçecim o kadar memnun kaldı ki en sevgi dolu pozlarını verdi :) Sonra ani bir süpriz yapan yağmurdan kaçmak için ikinci bir adrese daha sığınmak zorunda kaldık. L'Opera Restaurant, burası daha şık ve havalı bir mekan olduğu için Keçecim hemen romantik kalbi attı bir kenara ve cebinden kristal kar tanesini çıkarıp taktı. Opera'nın ortamına uyum sağlayalım dedik ve aynı renkteki içeceklerimizle sizlere pozlar verdik. Çok çooook eğlendiğimiz bu günün sonunda minik Keçecim sizlere sevgi dolu bir veda pozu verdi (bkz.son foto)
Bu güzel çantanın yaratıcısı Gül&Biber firması. Amaçları farklı aksesuarlarla çanta ve ayakkabılara renk katmak. Modunuz o gün neyse çantaya o aksesuarı takıyorsunuz ve çıkıyorsunuz ;) Ben Bebek şenliğinde bu çantayı almıştım ama Facebook sayfalarına baktığımda firmanın birkaç aydır hiçbir güncelleme yapmadığını gördüm. Umarım bu geçici bir durumdur ve bu güzel marka en kısa zamanda yine aramıza döner...












1 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

Gorgeous, I love it x