26 Nisan 2014 Cumartesi

ROMANTIC VINTAGE PARTY

My dear friend Serap Tan had a great birthday party. A romantic vintage party: pink, with beautiful cookies, yummy food, amazing decorations and many surprises. Serap celebrated also her blogs birthday and gave us hundreds of gifts :D Happy birthday my dear, I wish you all the best...:)))

*Aslında bu çoooook gecikmiş bir post ama ben her yazdığım yazının içime sinmesini istediğimden gerçekten iyi bir modda olduğumda yazıyorum. Özellikle hakkında yazacağım kişi benim için çok çok özelse daha da bir özeniyorum. Bu gecikme için üzgünüm ama şubat ve mart ayı boyunca bir türlü neşem yerine gelmedi ve kötü haberlerin ardı arkası kesilmedi :( Ama bu ay daha umut dolu, daha aydınlık. Bu yazı hem Serapcığımın bloğunun hem de kendisinin 30.yaşgünü partisi yazısı. Bu nedenle bol pembeli, bol cicili bicili ve bol bol romantik olacak ;) Zaten adı üstünde "Romantik Vintage Partisi" Hadi başlayalım o zaman.... 
 





  

  
Sevgili Serap aylar öncesinden hazırlıklara başlamıştı, bu nedenle çok güzel süprizlerin geleceğini tahmin ediyorduk ama açıkcası bu kadarını beklemiyorduk. Elite World Hotel'in balo salonunda gerçekleşen kutlamada hem birçok arkadaşımızla özlem giderdik hem de çok eğlendik. Ev sahibemiz en ince detaylara kadar özenmişti. Rengarenk çiçeklerin, Tarçın Pasta Evinin Paris temalı kurabiyelerin ve Chocolate Miracle'in birbirinden lezzetli çikolalatarın süslediği masaların arasında dolandık ve Elite World Hotel'in bizler için hazırladığı romantik açık büfede karnımızı doyurduk ;)


  

  

Bu keyifli günün iki çok özel konuğu da vardı. Ayşenur Yazıcı bizlere güzellik ve kozmetik ile ilgili bilgiler verirken Hande Kazanova'da 2014 burç yorumlarını paylaştı. Sponsor firmaların ufak sunumlarının ve standlarının yer aldığı etkinlikte birçok ürünü de deneme fırsatımız oldu.
Veee finalde Serap'ın muhteşem yaşgünü pastası geldi. Elite Hotel'in ödüllü şefinini elinden çıkan pasta beyaz gülleri ile hem konsepte çok uygundu hem de çok lezzetliydi. Çok keyifli vakit geçirdiğimiz, bolca sohbet edip gülüp eğlendiğimiz bu günün sonunda ev sahibimiz bizi kucaklar dolusu hediyelerle uğurladı. Ben arabaya iki kez elim kolum dolu gitmek zorunda kaldım :S Nice güzel yaşlara Serapcım, yüzündeki gülümseme hiç azalmasııııın :))) 

Ve bu özel günün çooook özel hediyeleri.... 


Claries Türkiye bizler için bol süprizli bir paket hazırlamış. Bu rengarenk hediyelere bayıldık. Özellikle uyku bandım ile aşk yaşıyoruz :)
Moshos Garden ile ilk kez tanıştım ama bu doğal, özel yapım ürünler ve firmanın tek tek adımıza yazdığı kartlar hepimizin kalbini kazandı :)
Serapcım bizlere birde çekiliş süprizleri hazırlamıştı, hem de bir değil iki değil...kaç adet olduğunu hatırlamıyorum bile. Modapik çekilişinde kazanan şanslı kişilerden biriydim :D Tüm blog etkinliklerinde bizleri yanlız bırakmayan Durance ve doğal ürünleri ileYves Rocher bizleri şımarttı.

 
Yine bizler için hazırlanan özel hediyelerden biri :) Kutlama öncesi minik anketler doldurmuştuk ve sevgili Ebru hepimizin zevkine göre bu şahane süprizlerle dolu Koopcha çantalarını hazırlamış. Lavanta şekerlerinden renkli Zoya ojelere, Janssen Cosmetics ürünlerinden Mama Mio Skin Care 'e kadar herşey içinde vardı.  Koopcha için kalp kalp
Veee en çok ihtiyacım olan hediye :) Uzun zamandır yıpranan saçlarım için uygun bir ürün arayışına girmiştim ve tam aradığım ürünler -hem de bir set halinde- karşıma çıktı. Artık Nashi ile saç bakımı yapıyoruz :)

Bir başka süpriz hediye paketi de Alix Avienden geldi. Ojeler, farlar ve rujlar...özellikle Nude rujları benim artık yeni favorim ;)
Mikro-Gen firması yetkililerinin bizzat gelip ufak bir tanıtım ile bize ilettikleri ürünleri kullanmak için sabırsızlanıyorum :) Acnecinamide, Enjoy, Revigen, Aquas ürünleri ile ilgili tüm detaylara linklerinden ulaşabilirsiniz, tık tıııık :)
Veee en yeni Watsons ürünleri. Fondötenden rimele, ojeden mis gibi lavanta kokulu mendillere kadar herşey vardı bu pakette :)
Bir başka blogger dostu Neva Color :) Her etkinlikte bize saç bakım ürünleri ve boyaları ile destek verir, o nedenle yeri bizde apayrıdır :) 
Janssen'den yakında deneyeceğim bir cilt bakım ürünü ve Quqla 'dan da ışıl ışıl takıların sahibi olduuuk :)

Uygulamasını partide de yaptığımız mucize ürün Shiseido Benefiance serisinden Express Göz Bakım Maskesi, yakında deneyeceğim Fouf Dead Sea'den ve Cyrene'den Whitening Cream'ler hediyelerimizin arasındaydı :)

Her genç kızın ihtiyacı hepsi bir arada makyaj seti Jane Iredale'den, Orkide Hareketi'nden harika bir ruj ve Amerika seyahatimde neredeyse her boy ve çeşidini topladığım Strivectin hediyeleri de gelince keyfime keyif katıldı :)
Hemen kullanmaya başladığım ve çok da memnun kaldığım Cyrene koruma faktörlü nemlendirici, Aubrey organik saç ürünü ve Mumyak'dan hepimize gül şeklinde mumlar :)
   
Koopcha hediyelerinin devamı da burada ve Serapcım Zomato'dan hepimize Tatlı Köşem'de kullanabileceğimiz hediye çekleri de verdi:)

Tüm sponsor firmalara işte burada bir arada ;) 
1. Abba 
http://pureabba.com/
2. Acnecinemide /Acnecinamide
http://acnecinamide.com/tr/index.html
3. Aquas
http://www.aquas.com.tr/
4. Alf/alfkurumsal
http://www.alf.com.tr/
5. Alix Avien/AlixAvienParis
http://www.alixavien.com.tr/
6. Artistry/ArtistryBeauty
https://www.amway.com.tr/our-brands/artistry
7. Aubrey/aubreyorganic
http://www.aubrey-organics.com.tr/
8. Claire’s - /ClairesTurkiye
http://www.claires.co.uk/
9. CyreneCyreneBio
http://www.cyrene.com.tr/
10. Durance/DuranceTR
http://www.durance.com.tr/
11. Elite World Hotel İstanbul/EliteWorldHotel
http://www.eliteworldhotels.com.tr/anasayfa-tr.html
12. Evim.net/Evimnet
http://www.evim.net/
13. En Moda Benim /EnModaBenim
http://enmodabenim.com/
14. Enjoy
http://www.guneskremleri.com/
15. Fouf /Fouf-Dead-Sea-Cosmetics
http://www.foufproducts.com/
16. Hadi Kutlayalım /HadiKutlayalim
http://www.hadikutlayalim.com/
17. Hecha/hechachef
http://www.hecha.com.tr/
18. Jane Iradell/janeiredale
https://janeiredale.com/
19. Janssen/JanssenCosIE
http://www.janssen-cosmetics.com.tr/
20. Kanca Ev/kancaev
http://www.kancaev.com/
21. King /KingEvAletleri
http://www.king.com.tr/
22. Koi Tokyo/koitokyo
http://www.koitokyo.com.tr/
23. Kopcha/koopchashop
http://www.koopcha.com/
24. Mamamio/mamamio
http://www.mamamio.com/
25. Miracle Chocolate /chocolatemiracle
www.facebook.com/ChocolateMiracle
26. Mobil perde/mobilperde
http://mobilperde.com/
27. Moshos garden/MoshosGarden
http://www.moshosgarden.com/
28. Mosmoda/MosModacom
http://www.mosmoda.com.tr/
29. Modapik/Modapik
http://www.modapik.com/
30. Mumyak/Mumyakcom
http://www.mumyak.com/
31. Nashi/nashiargan
 http://www.dndcosmetics.com
32. Neva Color/NevaColor
http://www.nevakozmetik.com.tr/
33. Organique/Organique-Cosmetics-Turkey
http://www.organiquecosmetics.pl/
34. Orkide hareketi/Orkide_Hareketi
http://orkidehareketi.net/
35. Penelope
http://www.pnlp.com.tr/
36. Ren/renskincaretr
http://www.renskincare.com.tr/
37. Revigen/Revigen
http://revigen.net/
38. Shiseido/ShiseidoTurkiye
http://www.shiseido.com/
39. Strivectin/StriVectin
http://www.strivectin.com/
40. Tarcın Pasta Evi/tarcinpastaevi
http://www.tarcinpastaevi.com/
41. Watsons/watsonsturkiye
http://www.watsons.com.tr/
42. Yves Rocher/YvesRocherTR
http://www.yvesrocher.com.tr/
43. Zomato/Zomato
http://www.zomato.com/tr
44. Zoya/ZoyaNailPolish
http://www.zoya.com/

4 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

Wonderful pictures, this looks like such a fun time xx

Unknown dedi ki...

Canım sebnemim ne kadar güzel oldu bu guzel aniyi yeniden yaşamak ! Hala o dantelli romantik elbiseni unutamiyorum çok ama çok güzeldin❤ seni kocaman öpüyorum ve bu güzel yazı için çok teşekkür ediyorum ! Sevgiler kuzucum

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you doll XOXO

BERRY-DEW dedi ki...

Canım Serapcım bu günü bu kadar güzel ve özel kılan sendin❤