28 Haziran 2014 Cumartesi

LE MERIDIEN ISTANBUL-SPARKLING NIGHT

Le Meridien Hotel Istanbul organized few weeks ago an awesome party "Sparkling Night". We celebrated Le Meridien's collaboration with Nouvelle Vague. Le Meridien is partnering now with tNouvelle Vague to curate a 24-hour soundtrack for every Le Meridien Hotel around the world. We had the chance to try molecular food and it was unbelievable. Molecular gastronomy is a subdiscipline of food science that seeks to investigate the physical and chemical transformations of ingredients that occur in cooking. Let's check the amazing food photos and enjoy Istanbul's view ;)



*Le Meridien Otellerinde artık 24 saat boyunca “Nouvelle Vague”çalacak!!! Nouvelle Vague grubu dünyadaki tüm Le Meridien Otellerinde çalınmak üzere özel bir albüm hazırladı. Otelin 34.katında bulunan Boaz Bar'da özel bir parti ile lansmanı yapılan bu albüme muhteşem lezzetler, özel süprizler ve çok eğlenceli bir yarışma eşlik etti. Mekanist'in konuğu olarak katıldığımız bu gecede Moleküler mutfak ile tanışma şansını da yakaladık. Ben zaten oldum olası değişik tatlara ve sunumlara bayılırım ama bu partide mutluluktan havalara uçacaktım. Mangalda hazırlanmış köfteler-sucuklar(buna daha çok beyler sevindi), birbirinden gösterişli kokteyller, elma şekerinin modern yorumu(bu da benim favorim), dev çikolata topları(bütün kızlar bayıldık), sebze cipsleri, şemsiyede asılı çilekler(topluca çıldırdık), patlayan zeytinler(çok eğlenceli)...ve daha neler neler.
Gecenin sonunda tüm konukların katıldığı minik bir yarışma düzenlendi. Geceye adını veren Sparkling kokteylini hem tat hem de görsel olarak en iyi yapan grup birinci oldu ve Le Meridien'in özel SPA paketini kazandı. Keyifli müzikler eşliğinde nefes kesen bir manzaraya karşı İstanbul'un tadını çıkardığımız bu party için Le Meridien Otel'e ve bizi şımartan tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler (binlerce kalp kalp)









Modern elma şekeri :D




Bu çikolata topları süprizlerle dolu. Öncesi ve sonrası fotosu ;)


Hem chips sebzelere hem de sunuma bayıldık...


Veee işte ağızda patlayan zeytinler ;)

Moleküler mutfağın en güzel lezzetlerini denedik





Tadında Seyahat blogunun sahibi sevgili Gürhan şemsiyeden çilek toplarken :)))



Gurmeloggers ;)

4 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

The food looks amazing, what a wonderful time :) Happy weekend x

Adsız dedi ki...

Wow! Ağzım açık bakıyorum hatta ekrana yapışmak üzereyim. Moleküler etkiyi hissettim!

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you, wish you also a great weekend :)

BERRY-DEW dedi ki...

Şu moleküler olayı çok enteresan, ben bayıldııııııım❤