14 Aralık 2014 Pazar

HOTEL CASA MORGANO

Hotel Casa Morgano was the dream hotel during our Capri visit. Rooms with a marvelous view of the sea. From the terrace the Bay of Marina Piccola and green slopes of Monte Solaro can be seen. Everything was soooo beautiful and comfortable. I liked the breakfast with fresh fruites and we tasted also Capri's delicious seafoods. Hotel Casa Morgano was amazing!!!


*Çok ama çok uzun bir aradan sonra İtalya seyahatimin detaylarına devam ediyorum ve bir daha bu kadar uzun bir ara olmayacağına da sööööz veriyorum ;) Capri adasını daha önce anlatmıştım ama "Berry üzerinden yıllar geçti biz unuttuk gitti" diyenler için tık tık. Zaten Capri'ye gitmek oldukca havalı birşeyken orada muhteşem manzaralı bir otelde kalmak benim içimdeki mankeni ortaya çıkardı ve başladım birbirinden muhteşem pozlar vermeye. O an kendimi harika ötesi hissetsemde sonrasında fotolara bakınca anladım ki benden moda bloggerı falan olmazmış. Bir insan bu kadar mı na-ma-non fotojenik olabilir :S Bu nedenle artık manzara, yemek, ot, kelebek fotoları ile idare etmeye devam edeceksiniz :(





Ben kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissededurayım Hotel Casa Morgano inanılmaz güzel bir yerdi. Ufacık bir butik otel olmasına rağmen 5 yıldızlı ve odalarda da her türlü konfor düşünülmüş. Odamızda en çok sevdiğim alan geniş terası oldu. Güneşlenmek için şezlong konulmuş ve size uzanıp Capri manzarasının tadını çıkartmak düşüyor. Sanırım adanın en güzel manzaralarından birine sahiptik. Biz tabii bahar aylarında Capri'de olduğumuz için sabah erken saatlerde hava biraz serin oluyordu. İlk gün sise uyandık. Ben üfff güneş yok diye üzülürken camdan baktım ve nefesim kesildi. Doğa aslında bize kıyak geçmişti ;) Hotel Casa Morgano'nun kahvaltısı ve yemekleri de çok lezzetliydi. Özellikle ev yapımı makarnalar bir harikaydı. Bu otelden mi kaynaklanıyordu yoksa İtalya'daki özel lezzetlerden mi bilmiyorum ama tüm yemekler bizi tatil boyunca hep mutlu etti. Bir sonraki postta biraz daha Capri detayı vereceğim takipte kalın ;)




 

 







3 yorum:

Laura C. dedi ki...

this place is so nice^_^

http://glampond.blogspot.it

BERRY-DEW dedi ki...

Yes it was like a dream❤

The Dainty Dolls House dedi ki...

This looks perfect :)) xx