7 Aralık 2014 Pazar

İFSAK

I'm so proud to finally announce my first photo exposition :) One year ago I attended to a photo seminar in İFSAK (Istanbul Photo Club) and finally we are done with our class project. The photos are now on show at IFSAK Gallery in Istanbul. I'm soooo happy and I hope you will like my 3 photos.... Yuppieee!!!


*Şimdi size çoooook havalı birşey açıklayacağım "Benim resim sergim vaaaaar" yuppie!!! Bir fotoğraf tutkunu olduğumu sanırım birçoğunuz biliyorsunuzdur ama bilmediğiniz geçtiğimiz sene bunu amatör seviyeden bir tık yukarı taşımaya karar verip fotoğraf eğitimi almaya başlamam. O dönemde uzun uzun araştırıp bunun için en uygun yerin İFSAK olduğuna karar vermiştim. Bugün çektiğim resimlere bakıp düşünüyorum da iyi ki İFSAK'a gitmişim :) İFSAK 29 Kasım 1959 tarihinde, “Erenköy Amatör Foto Kulübü” adı ile faaliyetine başlamış ve 1962 yılında bugünkü “İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği” (İFSAK) adını almıştır. Sadece fotoğraf değil sinema sanatına da ilgi duyan, kendisini geliştirmek isteyenler için seminerler ve atölye çalışmaları bulunan İFSAK'da teorik bilginin yanı sıra bol bol uygulama da var. Diğer kurslardan farklı olarak eğitimin sonunda sizlere 6 ay- 1yıl süren bir proje konusu veriliyor veee sonrasında bolca çalışma, fotoğraf gezisi ve değerlendirme toplantıları başlıyor. Ben İFSAK'ın 188.dönemi olarak mezun oldum ve şimdi de bu keyifli sürecin sonuna geldik. Berry artık gururla resimlerini sunar :))) 22 Kasım-12 Aralık tarihlerinde yer alacak olan 188.dönemin sergisine tüm fotoğraf severleri ve fotoğraflarımızı görünce sevecek olanları bekleriz :P Sergimiz İFSAK, Taksim'de ;)

Photo 1 ;)

 


Photo 2 ;)



Photo 3 :)))



Bu son iki fotoğraf da Foto-Roman isimli İFSAK sergisinden. Bu sergi tabii bizimkisine göre azıcık daha profesyonel :)))



7 yorum:

YazmadanDurmam dedi ki...

Merhaba,
Tebrik ediyorum azmini ve başarını. Ve uğrayacağım resim sergine.. Fotoğraflar çok güzel, sergidekiler merak etmiyor değilim hani.
Görüşmek dileğiyle.
Bu arada banada beklerim. yazmadandurmam.blogspot.com

BERRY-DEW dedi ki...

Güzel sözlerin için çooook teşekkürler, sergiyi gezdikten sonra da yorumlarını bekleriz :)❤(:

The Dainty Dolls House dedi ki...

So amazing...stunning pictures!!! Well done :) xx

Unknown dedi ki...

Bayıldım fotoğraflara :)
Bu arada blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you for the nice comments❤❤❤

BERRY-DEW dedi ki...

Çok teşekkür ederim, inanılmaz mutlu olduuuum :)))

denizinsarkisi.blogspot.com dedi ki...

Canım tebrik ederim harika fotoğraflar, kişisel sergi de bekliyorum senden, harikasın!!!