8 Şubat 2016 Pazartesi

MAMA SAYS: BE MY VALENTINE...

Istanbul Mama Shelters Love Weekend Deal!!! Rooms are 69€ per night and you can choose 2 cocktails for 50tl. Enjoy also Mama's special performance acts ;) For more details: Mama Shelter
YouTube video


*Yine bir 14 şubat tarihi yaklaşıyoooor. Bazıları için o gün diğerlerinden hiç farklı olmasa da bazıları için büyük bir hediye ve ne yapacağız sorunsalını beraberinde getiriyor. Pamuk kalpli bir Berry olarak yine sizlere bu sene de bir kıyak geçeceğim. İşte size harika bir öneri, neden sadece bir gün kutlama yapıyorsunuz? Madem sevgililer günü bu sene hafta sonuna denk geliyor o zaman sonuna kadar değerlendirin ;)





YouTube videoma da göz atabilirsiniz

Geçtiğimiz günlerde yeni menüsünü denemek için gittiğim Mama Shelter'da sevgililer günü için farklı bir alternatif sunulduğunu öğrendim: Mama's Love Weekend!!! Bu aşk dolu hafta sonunda Mama Shelter'da geceliği 69€'ya konaklayabiliyorsunuz. Konaklamaya kahvaltı dahil değil ama onun yerine 12- 14 Şubat tarihlerinde konaklayan tüm misafirler için Mama’nın lezzetli yemekleri, üç akşam boyunca restoranında %20 indirimli. Veeee Mama'nın özel içkilerini sevenler, sevgililer günü için yapılan birbirinden lezzetli 4 kokteylin ikisi 50tl. Hem içkinizi yudumlayıp hem de o tarihlerdeki özel performansların tadını çıkartabilirsiniz.



Mama'nın menüsüne eklenen yemeklerin çok lezzetli olduğunu da özellikle belirtmeliyim. Balkabağını seviyorsanız Mama'nın balkabağı çorbasına bayılacaksınız. Hem tadı hem de sunumu ile bu çorba benim en beğendiklerim arasında yerini aldı bile. Benim ikinci favorim et severlerin pek hoşuna gitmeyecek çünkü nedense onlar Falafel'e karşı ön yargılı. "Sebze de yemek mi yaaaa" diyenlerin bile bu Falafel lezzetliymiş diye itiraf ettiği bir yemek yedik. Bilen bilir ben yarı vejeteryanım ve sebzeli yemeklere bu nedenle büyük bir sempatim var ama maalesef herkes sebzelerin de çok lezzetli olabileceğine bir türlü inanmıyor. Belki bu Falafel fikrinizi değiştirir, bence bir deneyin derim. Etsiz yemeklerden bahsetmişken yine beni sevindiren bir diğer tabak da yeni eklenen meze tabağı oldu. Portakallı fava, tahinli patlıcan ezme ve humusdan oluşan bu tabak gerçekten çok lezzetli, ben özellikle fava ve patlican ezme ile aşk yaşadım.



Ana yemeklerde Mama Shelter bize tam anlamıyla bir süpriz yaşattı. Tam bir Türk yemekleri şöleni yaşadığımız masamıza cacıkla sunulan etli kuru fasülye, beğendi ve kuru meyvelerden oluşan bir mantar sos ile ikram edilen kuzu incik ve dana ilik geldi. Ben hayatımda hiç bu kadar büyük kemiğin içinde ilik görmemiştim. Bu sanırım vejeteryan olmamdan kaynaklıdır ama beylerden bu ana yemek büyük beğeni aldı :D Ben Falafel'lerimi kemirirken masaya yanak eti olan Dana Parmentier (-ki bunun çok lezzetli sebzeli ikiz kardeşi de vardı ve hepsi benim oldu :) ve Boşnak etli, zeytin ve keçi peynirli Penne Arabiatta geldi.

Ve gecenin tatlı finalinde pişmaniye ile sunulan Balkabaklı Cheesecake, glutensiz Sıcak Çikolatalı Kek ve hepimizden tam puan alan orman meyveleri ve kıtır kadayıfla sunulan muhteşem muhalebi Mamalicious vardı.
Tüm bu güzel yemeklerin tadını Mama Shelter'in keyifli kokteylleri eşliğinde çıkartabilirsiniz. Bir Mama sözü ile bu yazımı da noktalıyorum: "Eat now workout later"

4 yorum:

Unknown dedi ki...

The post is fantastic! I am now following you on Twitter @irenekthayer

theprintedsea.blogspot.com

The Dainty Dolls House dedi ki...

This looks perfect :) x

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you Irene I also started to following you ;)

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you Kizzy and big kisses :)