29 Mart 2012 Perşembe

SUSHI EXPRESS

Here are some snapshots from a girls dinner out....;) This lovely place is Sushi Express and we tried many different yummy dishes. I can recommend this nice place to everyone.
http://www.sushiexpress.com.tr/

*Aslında aklımızda hiç uzakdoğu mutfağı yoktu, bizler sadece kız kıza bol muhabbetli bir yemek yiyelim demiştik, ama cuma günü tüm mekanların dolu olabileceğini hesaba katmadan :( Sonra onu gördük, sushi yazısı sanki bize göz kırpıyordu....girdik oturduk, yedik yedik, güldük eğlendik, bazen hüzünlendik ama gecenin sonunda bu güzel mekanda iyi ki vakit geçirmişiz dedik. Sanırım tesadüfi karşılaşmamız uzun bir ilişkinin başlangıcı oldu....;) Sizler de deneyin pişman olmayacaksınız, sadece YUMMY demek istiyoruuuuuum....
http://www.sushiexpress.com.tr/

P:S: Son fotoğraf Sushi Express sayfasından alıntıdır, emeğe saygı ;)








6 yorum:

Leonor dedi ki...

oh GOD, I loove sushi!!

Leonor
http://thesparklinglemon.blogspot.com/

BERRY-DEW dedi ki...

me toooooo :)

What's Next dedi ki...

hemen bizim okulun yakınında şişhane şubesi! canımız suşi çektiğinde minik kaçamaklar yapabiliyoruz haliyle :) ilk fotoğraftakiler gözlerim beni yanıltmıyorsa california roll olmalı, hmm çok leziz :D

BERRY-DEW dedi ki...

@jas: yummy :)))

BERRY-DEW dedi ki...

@What's Next: evet haklısın, seni çok kıskandım istediğin zaman sushi kaçamağı yapabiliyorsun. Bir sonrakinde benim içinde tadını çıkar ;)

Canadian Beauty dedi ki...

mmm this post made me hungry!! I found your blog via the blog hop event and I am stopping by to say hello! please check out my blog as well and follow if you enjoy my posts!