30 Aralık 2012 Pazar

NEW YEAR'S EVE CELEBRATIONS

Just only one day to 2013!!! What will you wear for New Year's Eve? Are you planning a big party or a family dinner? If you need some last minute tips check out this short post. Happy new year!!! :)))

*Yeni yıla son bir güüüün :) Kimimiz evlerinde, kimimiz çılgın partilerde, kimimiz sokaklarda, kimimiz de balolarda yeni yıla merhaba diyecek. Pijama giyecek olanlar dışında eminim herkesi ne giysem telaşı sarmıştır. Hala kararsız olanlara ufak tüyolarda benden gelsin ;) Yılbaşında nedense ruhumdaki assolist dışarı çıkıyor. Ne kadar pırıltılı, şırıltılı kıyafet varsa gözüm hep onlara takılıyor ama korkmayın kendimi frenleyip daha giyilesi kıyafetlerin fotoğraflarını çektim ;)



Romantiklerin vazgeçilmezi dantel, hemde pudra pembesi :P Benim ceketim frak şeklinde. Birçok mağazada buna benzer modelleri rahatlıkla bulabilirsiniz.


Romantiklerden sonra gelelim daha iddialı olmayı sevenlere. Siyah elbise herzaman kurtarıcı, ufak detaylarla kıyafetinizi hareketlendirebilirsiniz. Benim elbisemin detayı vatkaları. Zımba modası malum, kullanmayanı dövüyorlar. Kıyafetimin birde seksi bir sırt dekoltesi var ;) Ben bu elbiseyi Milla'nın yılbaşı koleksiyonundan aldım.


Dayanamadım azıcık pırıltı da koydum :S Yaka ve etek uçları tığ işli sade ama simli bir elbise ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz ;)


Yine Milla koleksiyonundan bir parça: Pullu boleroooo :) Ne giyerseniz giyin böyle bir aksesuar ile göz kamaştırıcı olabilirsiniz. Ufak bir not lütfen ikinci resimde görmüş olduğunuz beyaz T-shirt ile evde, iş yerinde, dışarıda, herhangi bir yerde boleroyu denemeyiniz!!! Beyazı sadece bolero fotoğraflarda daha net gözüksün diye kullandım ;)

Bu kumaşı simli (gerçekten çok hafif sim var, azıcık) ceket benim yaşgünü hediyemdi :) Yeni yıla nasıl girerseniz tüm yılınız öyle geçermiş. Bu nedenle tüm yıl spor yapamayanlara özellikle böyle sportif bir kıyafet önerilir :P Azıcık simli ceket H&M'den.


Ben çılgın partilerin insanıyım diyenlere Zara'dan payetli ceket. Özellikle deri görünülü taytlarla giyilmesi tavsiye edilir. Yılbaşı istediğiniz gibi abartılı giyinmeyeceksiniz de ne zaman giyineceksiniz? Hay allah yine parlak bir kıyafet oldu :S 

Ben bu tüylü eteklere bayılıyorum. Gerçi benimkisi biraz kirpi görünümünde ama olsun. Krem rengi ve bel kısmında altın yaldızlı (oops) lastiği var. Geçen sezon Yargıcı'dan almıştım.


Ve son elbisemiz kırmızı olsun dedim, ama kırmızı birşey bulamadım, artık nar çiçeği ile idare edeceğiz :S Ben nedense resimli elbiselere bayılıyorum ve bu gün batımı tablosu gibi gözüken elbisemi çok severek internetten almıştım. Neyse ki etek uçlarına hafifce serpiştirilmiş taşlar fotoğrafda gözükmüyor :)))
PS. Post'a gayet iyi başlamıştım ama nasıl oldu da tüm kıyafetler birden parlak oldu bende anlamadım....:(

4 yorum:

Larissa dedi ki...

All thse pieces are so beautiful! I wish you a perfect night tomorrow and I hope you will have a lot of fun! I stay at home with my fiance, we will have dinner and a quite evening together. I am really looking forward to it :)
All the best for 2013!
xx

Unknown dedi ki...

çok güzel parçalar seçmişsin! Pırıltılı olanlardan gözümü alamadım çok sevdim!
güzel yorumun için teşekkür ederim, ama seni listemde bulamadım bazen GFC de eklerken sorun oluyor tekrar bakabilir misin?
öpücükler iyi yıllaaaar:)
http://styleglaze.blogspot.com/2012/12/floral-winter.html

Unknown dedi ki...

I love all the pieces!

Followed you, hope you'll follow back!

http://herartisticsoul.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Love the last dress paired with the silver blazer!
thanks for dropping by my blog dear, how about following each other on GFC & Bloglovin?

http://anmari-ish.blogspot.com