27 Mayıs 2013 Pazartesi

TAYLAN KÜMELİ İLE YENİ NESİL LPG

LPG is the world leader in cellular stimulation.The new treatments use 100% natural slimming and anti-aging technology by LPG .I attended a local launch: "The new generation LPG". For more info, you can check the official LPG systems webside.


*Geçtiğimiz hafta Vera Bilişim'in hazırladığı ve Yakamoz Restaurant'ta gerçekleşen Taylan Kümeli ile yeni nesil LPG cihazlarının lansmanına katıldım. Çok güzel ağırlandığımız kahvaltı esnasında Taylan Kümeli tüm kadınların ortak derdi olan selülitlerden kurtulmak ve incelmek için neler yapabileceğimiz  konusunda tüyolar verdi. Zayıflama diyince ben tabii can kulağı ile dinledim! Servis edilen patates kızartmaları, su ve sigara börekleri her ne kadar konsantrasyonumu sürekli bozsada kendimi kuru kayısı ve cevizlere boğdum. Ben kepek ekmeğimi kemirirken birlikte lansmana katıldığım "Küçük Şirin Mutluluklar" blogunun sahibi sevgili Ebrarcım tüm ikram edilenleri tattı ve hepsinin lezzetini onayladı :S




Taylan Kümeli ortada uçuşan hamur işlerinden hiç etkilenmeden doğru beslenmenin(!) altını çizdi ve diyet artı egzersizle sonuç alınamayan bölgesel fazlalıklardan ve selülitlerden yeni LPG cihazlarının yardımı ile kurtulabileceğimizi iletti. Görüntüler eşliğinde LPG uygulamasının özel bir vücut çorabı giyildikten sonra yapıldığını gördük. Masaj hareketleri ile derinin altındaki yağlar parçalanıyor ve bu sayede bölgesel incelme gerçekleşiyor. LPG 6-8 seansta yağ yakımını aktive ederek vücudumuzun yeniden şekillenmesini ve 1 bedene kadar incelmemizi sağlıyor. Anne adaylarının da doğumdan 6 ay sonra -tabii ki doktorlarına danışarak- bu uygulamadan yararlanabilecekleri aktarıldı.

Yeni nesil LPG cihazlarının sadece zayıflamak ve selülitlerin giderilmesi için kullanılmadığı özellikle vurgulandı. Anti aging ile cildin yenilenmesi, sıkılaştırılması ve gençleştirilmesi; genetik veya zamana bağlı çıkan çizgi ve kırışıklıkların giderilmesi; dudakların dolgunlaştırılması; yorgun ve mat yüz hatlarının tekrar canlandırılması ve pürüsüzleştirilmesi; cildin elastikiyetinin geri kazandırılması; yara izlerinin giderilmesi; bel ve boyun ağrılarının tedavi edilmesi...gibi daha birçok faydası olduğu iletilince yeni nesil LPG hepimizin beğenisini kazandı.
Bu güzel etkinlik için İnanır Group'a, Taylan Kümeli'ye veeee Vera Bilişim'in güler yüzlü tüm çalışanlarına  kocaman teşekkürler. Bizleri, içlerinden Shui To Silky Foot ayak ve Crystal Gel Mask yüz maskesi, 6 seans Yeni Nesil LPG uygulaması ve Vera Bilişim kurabiyesinin çıktığı güzel kutularla uğurladılar. Veeee etkinliklerin en sevdiğim yanı: bir sürü yeni bloggerla tanışıyoruz :) Nisan Karaahmetoglu, Defnenil, Ginger's Bazaar, 1baba 1anne ve Eba Design sizlerle tanışmak çoook keyifliydi, umarım en kısa zamanda tekrar karşılaşırız.










4 yorum:

Larissa dedi ki...

This looks like you had a great time and I love dried fruits :)

xx

The Dainty Dolls House dedi ki...

very nice x

Unknown dedi ki...

Looks great :)

www.thesequincinderella.com

Makeupbyfun dedi ki...

Keyifli bir gündü, tanışmak güzeldi, yeniden karşılaşmak dileğiyle...