11 Kasım 2013 Pazartesi

LA VIE EN ROSE'DA SERAP TAN'LA 5 ÇAYI

La Vie En Rose is a beautiful patisserie full of colourful cupcakes, big size cookies, yummy cakes and many many other desserts. I was invited to a great event with 20 bloggers. Serap Tan hosted with Mekanist a tea time in La Vie En Rose. Thank you all for this amazing event. We had so much fun and everything was so perfect and tasty :)))

*Rengarenk cupcakelerle dolu bir dünya hayal edin, muzlu puddinglerin mis gibi koktuğu, çikolatalı kurabiyelerin dev boyutlarda olduğu, pastaların meyvelerle dolup taştığı, çöreklere lezzetli marmelat ve kaymakların eşlik ettiği...bakmalara doyamadığınız ve yemeğe başladığınızda duramadığınız bir dünya. Ne güzel bir hayal değil mi, peki bu dünyanın gerçeği La Vie En Rose'da var desem ;) Abartmıyorum tüm saydıklarımı hatta çok daha fazlasını geçtiğimiz günlerde bizzat yedim. Gerçi 3 gün boyunca spor salonundan çıkamadım ama olsun :P Geçtiğimiz günlerde sevgili Serap Tan Mekanist'in sponsorluğunda çok güzel bir çay saati gerçekleştirdi.








Birçok bloggerın ve artık yakın dostlarımız olan Mekanist ekibinin katılımı ile gerçekleşen bu keyifli etkinlikte çok eğlendik. Her zaman olduğu gibi yanımda grubumuzun neşesi sevgili Ebrashca, Barbie'miz Şebnem, ex-Parisian'ımız İnci, taze annemiz Dilek ve makyaj gurumuz Begüm vardı. Ama ekip tabii ki bu kadar değildi: Sevda http://sevdanindunyasi.blogspot.com/ ,Ayşegül http://www.makyajblogum.com/ ,Esra http://suicolour.blogspot.com/ ,Elif http://bademlebuduk.blogspot.com ,Esra http://kiriksemsiye.blogspot.com ,Aylin http://aylindendenemeler.blogspot.com ,Tuğçe http://balgozlukiz.blogspot.com/ ,Zeynep http://siyahprenses.blogspot.com/ ,Esra http://duskizi.blogspot.com/ ,Hamide http://www.hayatadokunansatirlar.com/ ,Sezen birkadinyaziyor.com ,Müge http://mugekokluatik.blogspot.com/ ,Merve http://www.balyanaginhikayesi.com/ ve Bilge http://miagusto.blogspot.com/ Etkinliklerin en sevdiğim yanı hem özlem giderebiliyoruz hem de bir sürü yeni arkadaşlar ediniyoruz :)))
Kahkahaların yükseldiği, maceraların paylaşıldığı, yeni projelerin konuşulduğu ve aralarda La Vie En Rose'un tüm lezzetlerini sıcak çaylarımız eşliğinde hapur hupur yediğimiz bir etkinlik oldu :) La Vie En Rose'da muhteşem tatlılar dışında minik hamburgerler, somonlu kanepeler ve hardal soslu patates kızartmalarına kadar çok lezzetli yiyecekler de bulabilirsiniz.






Sevgili evsahibimiz Serapcığımız hepimizle tek tek ilgilendi. Bizler için süprizler ve birsürü hediyeler de hazırlamış. Özel olarak yaptırdığı aynalara hepimiz bayıldık. Veeee etkinliğin sonunda bizlere kocaman hediye paketleri ile şaşırttı. Sponsor firmalarımız olan Avon Türkiye, Marrakesh, Nivea, Tanaçan Kozmetik, Acar Grup(Arwey), Fonex ve Lila Kutu'ya kocaman teşekkürler :) La Vie En Rose'a birbirinden lezzetli ikramları için ve Mekanist'e de bu harika organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür ederiz. En büyük teşekkürü de sona sakladım ;) Canım Serapcığım, her zaman zarifdir ve harikalar yaratır. Pozitif enerjin ve muhteşem konukseverliğinle bizlere harika bir gün yaşattın. Seviyoruz seni Serap Taaaaaan





6 yorum:

bademlebuduk dedi ki...

Tanıştığımıza çok memnun oldum ♥

BERRY-DEW dedi ki...

Ben deeee umarım en kısa zamanda yine görüşürüz❤

The Dainty Dolls House dedi ki...

This place looks so wonderful, love it xx

BERRY-DEW dedi ki...

Wonderful and delicious ;)

BERRY-DEW dedi ki...

Wonderful and delicious ;)

Sui dedi ki...

Tanıştığımıza çok memnun oldum :)) Yeniden görüşmek dileğiyle, sevgilerimle...