11 Ocak 2014 Cumartesi

2014 I'M READY FOR YOU...;)

2013 was very interesting. Many things in my life changed and I have learned so much in this past year. I travelled and saw many new places, I became a member of Mekanist family, I was invited to many events and the best part: I met many new friends. I experienced ups and downs and I saw how life could change from minute to minute. One day can be full of sun and the next day under gas bombs. It was a hard year for many but all those experiences made us stronger. I hope 2014 will be a great year ;) Here are my 2013 memories...


*Pek çoğumuz 2013'ü sevmese de ben kendisine haksızlık edemeyeceğim. 2013 benim için keşif ve sosyalleşme yılı oldu. Özellikle bir blog sahibi olmanın insanın hayatına ne kadar güzel arkadaşlıklar ve yenilikler katabileceğini bu sene tam anlamıyla görmüş oldum. Ben 2011'den beri kendi kendime yazıp eğlenirken dışarıda kocaman bir dünya olduğunun pek farkında değilmişim. Bir blogger buluşmasına gittim ve hayatım değişti :P İşte 2013'ün fotoğraflarla özeti...
Fotoğraf çekmeyi deli gibi seven biri olmama rağmen kendi fotoğraflarımı yayınlamaktan nedense pek hoşlanmıyorum. Ama kız kulesi gezisi bir istisna oldu ;)





2013'de de yine en sevdiğim şeyi yaptım, bol bol gezdim. 2014'de de bu devam edecek, şimdiden bir iki rotam belli oldu ;)





Sadece boş boş gezmek olmaz, sanatla ve tarihle de buluşmak gerekiyor...


Bu sene kendime aldığım en güzel ve özel hediye yeni fotoğraf makinam oldu, tabii ki akabinde de bir fotoğraf kursu geldi. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili detaylı bir post hazırlayacağım....




Gezmenin en keyifli yanı da farklı kültürleri keşfetmek ve yeni yeni lezzetler tatmak.Yeme işi en iyi yaptığım şeylerden biri :) Bu nedenle büyüyünce sadece fotoğrafcı değil aynı zamanda gurme olmaya da karar verdim :P




Ben evde kendimce moda çekimleri yaparken insanlar buluşup, tanışıp, kaynaşıyorlarmış...blogger buluşmalarından bazı kareler ;) 

Buluşmalar buluşmaları getirdi, etkinlikler başladı, birçok güzel arkadaşlıkların temeli atıldı. Ama yanımda hep çoooook özel bir dostum vardı, o hep neşesi ve kahkahaları ile küçük şirin mutlulukları benimle paylaştı ;)








Sonra bir gün kendi gibi kalbi de çok güzel biriyle tanıştım veee aramızda bir meyve kardeşliği başladı. Berry ve Orange yanyanaaa :)

Ekim ayında Berry-Dew 2.yılını doldurduuu, kutlu ve mutlu olsun ;)
Veee yaşgünü şerefine L'Orange de Candan ile birlikte ilk çekilişimi gerçekleştirdim.
Sonra birgün beni çok heyecanlandıran bir mail aldım, bir Mekanist daveti. Mekanist ile birlikte çok güzel dostluklar kuruldu, keyifli sohbetler yapıldı ve lezzetli yemekler yenildi....


Her etkinlik, her davet hayatıma yeni arkadaşlar kattı...

Bu sene ilk kez Moda haftasına da gittim. Bu davette çok büyük bir arkadaş torpili vardı ve VIP bir ağırlama yaşadım ;)
En büyük tutkumu (aslında çikolatadan sonraki diye düzeltmem gerekiyor :P) paylaşmaya başladım. #berrybags 'i takip edin çok çılgın çantalar paylaşıyorum ama ufak bir not #berrybags artık Twitter ve Facebook'a taşındı!
#berrybags ile aynı anda çanta hikayelerim de başladı...
Tabii 2013 her zaman güllük gülistanlık değildi. Çok zor günler de yaşadık ama çok şey öğrendik...


İşte bir yıl daha acısıyla tatlısıyla, bazen gülerek bazen ağlayarak ama her zaman ileriye bakarak geçti... 


O zaman hep birlikte her yeni yılın bir öncekinden daha da güzel, daha da keyifli geçmesini dileyerek 2014'e umutla bakalım. Mutlu yıllaaaaaar :)
P.S.Her işin arkasında gizli kahramanlar olur, benim de önemli destekcilerim var ;) Evet belki postlarımda hiç isimleri geçmiyor ama onlar bu blogun doğuşundan gelişimine kadar hep yanımdalardı. Ne zaman desteğe ihtiyacım olsa, ne zaman başım sıkışsa veya ne zaman çizgimden şaşar gibi olsam onlar hep yorumları ve düşünceleri ile hem bana hem de Berry-Dew'a güç veriyorlar. 2014'de de hep yanımda olun olur muuu-kalp kalp kalp... :)

3 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

Gorgeous pictures. I hope this new year is a very lovely and fun one for you xx

The Dainty Dolls House dedi ki...

Gorgeous pictures. I hope this new year is a very lovely and fun one for you xx

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you dear, I wish you also a very lovely and happy new year❤