4 Temmuz 2014 Cuma

AHOY!!!

Ahoy! The Bosphorus is a strait that forms the boundary between the European part of Turkey and its Asian part. It connects the Black Sea with the Sea of Marmara. Being in a boat on the Bosphorus is the best place to see the whole city. Two weeks ago we were invited to a boat party. We had the chance to enjoy the view from Istanbul and also the bar full of Grey Goose cocktails ;)


*Geçtiğimiz günlerde arkadaşımız Cem Karakuş'un daveti ile çok özel bir partiye katıldık ve Tadında Seyahat, Denizin Şarkısı, Gurukafa ve Pınar Dumlupunar dan oluşan Gurmeloggers ekibi olarak çok eğlendik. Boğazda tekne turu ile başlayan, İstanbul'un nefes kesen manzaraları ile devam edip ikramlarla ve Grey Goose kokteylleri ile sona eren bu gecede tam anlamıyla denizde olmanın keyfini çıkardık. Bence İstanbul'un gerçek tadına boğaz turu yapılırken varılıyor. Gece ayrı, gündüz ayrı keyifli olan bu şehrin tüm güzelliklerini bize yaşatan ve bu özel organizasyonda emeği geçen herkese çooook teşekkür ediyoruz.
Instagram'daki  #flybeyond hashtaginden neler yaptığımıza, Grey Goose votkaları ile hazırlanan birbirinden renkli kokteyllere ve nasıl keyifli vakit geçirdiğimize göz atabilirsiniz.














4 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

Looks so so marvellous x

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you dear, İstanbul is amazing ;)

Adsız dedi ki...

Gurmeloggers ekibi süper görünüyor!

BERRY-DEW dedi ki...

Evet yemek severler olarak bir araya geldik, yuvarlanıyoruz :p