12 Temmuz 2014 Cumartesi

SOUTH ITALY

Travel is my passion. I love to explore new destinations, to try local food and to enjoy different places. My last trip was to South Italy. The country of pasta, pizza and mozzarella :) The travel route was from Napoli down to Puglia and I saw all these cities: Capri-Sorrento-Positano-Gallipoli-Otranto-Lecce-Torre Canne-Alberobello-Polignano a Mare-Ostuni. Are you now ready to see the real Italy? ;)

Having just come back from another great trip
Having just come back from another great trip,

*Seyahat etmek bir tutkudur ve bu tutku çocukluğumdan beri her geçen gün kat kat artarak içimde büyüyor. Her seyahatimden sonra "Ne kadar güzeldi, daha iyisi yoktur" diyorum ama bir sonraki rotada tekrar gittiğim yere aşık oluyorum. Tüm gezdiğim ülkelerin bende hep ayrı bir yeri oluyor ve her şehirde kalbimin minik bir parçasını bırakıp tekrar geri geliyorum. Hissettiğim mutluğu, gezip gördüklerimi kelimelere dökmek çok zor ama umarım çektiğim fotoğraflara az da olsa duygularımı yansıtmayı başarabilmişimdir.
Veee beklenen seyahat postu başlıyor. Adım adım güney İtalya'yı tekrar sizlerle birikte gezeceğiz. Rotamız: Capri-Sorrento-Positano-Gallipoli-Otranto-Lecce-Torre Canne-Alberobello-Polignano a Mare-Ostuni. Ufak bir intro ile sizleri nelerin beklediğini özetlemek istedim. Bol bol makarna, pizza, mozarella, dondurma ama aynı zamanda muhteşem manzara, gülümseten detay ve sizleri şaşırtacak güzelliklerin fotoğraflarına da hazır olun ;)



Capri Lemons
Italy is also the country of cheese
Homemade pasta...yumyum!

Roadtrip photos
Panna Cotta
Hiii :)


Soooo cute :)



6 yorum:

Larissa dedi ki...

Beautiful! Have a wonderful time and enjoy :)
xx

The Dainty Dolls House dedi ki...

This looks great, I hope you enjoy yourself xx

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you Larissa❤

BERRY-DEW dedi ki...

Yes many thanks dear :)

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Blog Keşfi Etkinliği sayesinde keşfettim sizi , iyi ki gelmişim.
Bana da beklerim.

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

İtalya'nın güneyini henüz görmedim ama epey merak ediyorum.Paylaşım için teşekkürler...