19 Ekim 2014 Pazar

I'M BACK ;)

I was far away for awhile....but I'm back again. Now refreshed, with many new photos and a big smile on my face (because I was in Paris ;) If you are wondering what I did during this time, here is a summary....
1-Berry-Dew is 3 years old. Happy birthday and many thanks to all of you who are supporting this blog
2-Paris is always a good idea. Yes I was again in Paris ;)
3-I found many new places to eat. You can check all yummy photos from Instagram #berrygoestoparis
4-Philip Chiang the founder of P.F.Chang's was in Istanbul. I will share a post with all the details ;)
5-Istanbul Fashing week started and here is a selfie :)))



*Bir süredir ortalarda yoktum ama bu yine seyahatlerin, keşiflerin ve ardı arkası kesilmeyen davetlerin suçu (yani benim azıcık tembel olmamla hiiiiiiiç alakası yok :P ) Ama hiç merak etmeyin arayı hemen kapatmak için son günlerde neler yaptığım konusunda rapor veriyorum.


1-Mutlu yıllar Berry-Dew :))) Eveeet blog hayatına başlamamın üzerinden koskoca bir üç yıl geçmiş. Çok sevinçli ve guruluyum, çünkü itiraf etmem gerekiyor ki blogumu ilk oluşturduğum dönemlerde bu kadar çok yol katedeceğim hiç aklıma gelmemişti. Sizlerin destekleri ve pozitif enerjisiyle daha birlikte nice güzel yıllaraaaa ;)
2-Ben yine Paris'deydim. Bu sefer ufak bir değişiklik yapayım ve bir keşif gezisine çıkayım dedim. Kendime bir liste oluşturdum ve başladım tek tek gezmeye. Çok yakında Paris seyahati planlayanlar için harika ipuçları vereceğim ;)


3-Keşif dedik eee tabii uzmanlık alanım olan tatlılara yoğunlaştığımı söylememe sanırım hiç gerek yok. Tatlı dosyası için acayip malzemeler topladım. Çok merak ediyorum hemen görmem gerek diyenler varsa Instagram'daki ufak ön gösterime göz atabilirler ;) #berryparisde başlığı altında seyahatimin detaylarına bakabilirsiniz....


4-İstanbul'a P.F.Chang's in kurucusu Philip Chiang geldi. Detaylar yakında blogda olacak ;)



5-Tabii ben Paris'deyken İstanbul'da da moda haftası başlamış. Ben de gelir gelmez ucundan köşesinden dahil oldum. Moda haftası ile ilgili çok fazla yorum yapmayacağım zaten hepiniz bir haftadır nereye baksanız defile, style ve Antrepo3 fotoğrafları görüyorsunuz. Bu nedenle sizleri daha fazla bunaltmamak için benden sadece ufak bir selfie. Yanımdaki arkadaşlar blog dünyasının ünlü mü ünlü mankenlere taş çıkaran Üşengeç Şef'i ve gurmelerin gurmesi Tadında Seyahat'i :)))

4 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

Welcome back doll, these are amazing pictures, I love Paris :) xx

Üşengeç Şef dedi ki...

Ay ay ay "ünlü mü ünlü mankenlere taş çıkaran" derken bu tombik kızdan mı bahsediliyor? Valla çok sevindim bu güzel sözlere canım Berrykom. Esas sen fıstık gibisin! :)

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you dear. Paris is also one of my favorite cities...❤

BERRY-DEW dedi ki...

Ne tombiği yaaa, sen benim best modelimsin❤❤❤