23 Kasım 2014 Pazar

ROMANTIC BABYSHOWER :)

Few weeks ago my dear friend Serap Tan organized a beautiful baby shower. Games, food, gifts, an amazing decoration, cakes and cookies, pink lemonades and many other preparations.... We had so much fun ;)


*Geçtiğimiz haftalarda çok özel bir etkinlik için birçok eski ve yeni dostla bir araya geldik. Hepimizin buluşma amacı sevgili Serap Tan'ın aramıza katılacak olan minik kızı Tanem'e şimdiden merhaba demekti :)  
Not: Tanemcik aramıza katıldı şimdi ve çok ama çok sağlıklı ve annesi gibi güzel bir kız
Serap'ın partilerini ve hazırladığı buluşmaları daha önce blogumda defalarca okudunuz. Bu özel baby shower partisi de inanılmaz renkli ve cıvıl cıvıl geçti. Serap her zamanki gibi bizlere muhteşem süprizler hazırlamış ve hamileliğinin son günlerine yaklaşmış olsa bile bir saniye bile durmadan tüm konukları ile tek tek ilgilendi. Bu kadar keyifli bir babyshower olunca ben de düşündüm ki detayları paylaşırsam belki yakında bir baby shower yapmayı planlayanlarınız için bu yazdıklarım rehber olabilir ;)






1-Konsept: Sadece baby shower'ların değil planladığımız her kutlamanın artık bir konsepti var. Düğün, nişan, yaşgünü, evlilik yıldönümü ve daha nice farklı kutlama nedenleri. Serap bir romantik sever ve pembe tutkunu olduğu için Shabby Chic konseptini seçmişti. Yani tüller, güller, kuşlar, danteller...ve bunların hepsi en pastel tonlarıyla :) Seçeceğiniz konsept aynı zamanda sizin ikram ve süslemelerinize de yol gösterecektir.
2-Mekan: Kaç kişi çağırmayı düşündüğünüz mekan seçiminizin en önemli belirleyicisidir. Tabii tüm konukların rahat ulaşabilmesi için merkezi bir yerde bulunması ve arzuya göre de bazı ekstra hizmetleri olması organizasyonunuzu kolaylaştıracaktır. Ev, cafe, bahçe, otel, park, hatta bir kumsal bile sizin davetinize ev sahipliği edebilir. Serap'ın seçimi Galata'da bulunan Nar Suit Hotel oldu. 







3-Süsleme: Belirlediğiniz konsepte bağlı olarak yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz ;) Tüller, balonlar, çiçekler, kağıttan objeler.... Renk, desen ve ebatları tamamen zevkinize kalmış. Ben şimdi bu kadar ince detayla nasıl uğraşacağım diyorsanız bu işi sizin adınıza üstlenen bir firma ile anlaşabilirsiniz. Süslemeler Serap'ın pastel renklerine göre seçilmişti ve pembe beyaz puantiyeli balonlar dikkat çekiyordu. Bunun dışında Serap bizlere süslemelerinde de kullandığı güllerle renklendirilmiş beyaz kuş kafesleri hediye etti.
4-İkramlar: Nar Suite'in ikramları da oldukca zengindi. Börek, kurabiye, cupcake gibi lezzetli sunumların yanı sıra sıcak ikramlar da vardı. İkramlara ilaveten bonbonlar, pamuk şekerleri, macaronlar gibi tatlı mı tatlı lezzetlerle konuklarınızı (özellikle minikleri) sevindirebilirsiniz. Pink Lemonade Event Serap için harika bir masa hazırlamıştı ve pasta da Sugar Cake Time tarafından yapıldı :)





5-Eğlence: Eeee organizasyon boyunca sadece sohbet olmamalı değil mi, biraz da eğlenme gerek. Serap bize bir çekiliş ve iki özel oyun hazırladı. İlkinde sponsorlarımızdan olan Molfix ve BezPastacı ile bebek bezlerinden pasta yaptık. İkinci oyunda ise Serap ile ilgili soruları yanıtlayıp hediyeleri kaptık :P Bunun dışında tüm baby shower boyunca Çocuklara Mucizeler ekibi bizlere Tanem ve Serap için çok özel kutlama kartları hazırlamamızda yardımcı oldu. Minik kurdele, ayıcıklar, bebek arabaları, çiçek ve böceklerle süsledik kartlarımızı :)))
Biz işte Serap sayesinde böyle güzel bir gün geçirdik. Serap'a minik Tanem'iyle sağlıklı ve mutlu nice güzel yıllar diliyoruz
Veeee tabii ki sponsorlara da destekleri için kocaman teşekkür ediyoruz ;)
@narhotels #nargalata
@pinklemonadeevent #pinklemonadeevent
@cocuklara_mucizeler #cocuklaramucizeler
@anthonyandgloria
@sugarcaketime 
@cookiegift
@bykiwibakery
@babycornertr #babycorner
@kliksa #kliksa
@pancokids @panco_kids #panco #pancokids
@kraftbaby #kraft
@kozmoklinik #kozmoklinik 
@molfixturkiye  #ilkbebekbezim #molfix 
@molpedturkiye  #molped
@sallyhansentr
@batisteturkiye
@burtsbeesturkiye
@muradturkiye 
@blissturkiye
@bingoturkiye
@filizbinbay #belizkozmetik
#elancyl #krolane
#aptamil #milupa #lactamil
@modagram #modagram
@gulsharosewater
@naramaxx #naramaxx 
@artebellaartcraft #artebella
#kissbroadway  #denman
@biopointturkiye
@misshaturkiye #missha

3 yorum:

Larissa dedi ki...

Wow, this looks so romantic and wonderful! I want a baby shower like this haha :)
xx

BERRY-DEW dedi ki...

Yes this was the most romantic party ever☺☺☺

The Dainty Dolls House dedi ki...

What a beautiful party, so wonderful xx