17 Kasım 2014 Pazartesi

SECDUS

Secdus was launched in the summer of 2010 as a hobby. After the good comments about her handmade designs, she started an online shop on Etsy. She just named the store as Secdus which is her nick name. She got the brand name of Secdus and started to design pillows for a very popular store in Turkey. Secdus also opened the cafe of her dreams. Now her dream has came true and she is doing what she loves.....


*Bir yıl kadar önce bir Instagram hesabı keşfetmiştim. Fotoğraflara her baktığımda içimin açıldığı, ne kadar yaratıcı dediğim bir hesap. Secdus'du adı ve yüzünü hiç göstermiyordu ama bizlerle kocaman yüreğini paylaşıyordu. Sonra Secdus bir müjde verdi, hayali olan cafe'yi açmıştı. Bir "merhaba" demeden olmazdı :) Tuttum arkadaşımın elinden ve Secdus'u anlata anlata onu da sürükledim peşimden :D Ama iyi ki gitmişiz çünkü tahmin ettiğim gibi sımsıcak bir gülümseme bizi sevgiyle karşıladı. Bir saat oturup birşeyler içer sonra da yemeğe gideriz dediğimiz ziyaret cafe kapanıncaya kadar bol sohbet ile sürdü. Kitap tavsiyeleri, projeler, biraz hayat biraz hayaller derken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadık. 







Secdus bir keyif durağı. Kitabınızı alıp keyifle okuyabileceğiniz, yanında bir kahve veya çay içip günün tatlısını yiyebileceğiniz sımsıcak bir mekan. Yanınızda okumak için birşeyler yoksa da üzülmeyin çünkü bir sürü güzel ve özel kitap var; onları karıştırabilir, kitapların büyülü dünyasında kendinizi kaybedebilirsiniz. 






Secdus'daki sunumlara da bayılacaksınız. Rengarenk ve gülümseten detaylar veeee hepsi özenle hazırlanmış...
Burası aynı zamanda bir atölye. Secdus'un rengarenk yastıkları, kızlı tabakları, eğlenceli çantaları ve daha nice tasarımları burada doğuyor ve en güzeli onları satın da alabiliyorsunuz. Ben Secdus'un dekorasyonunu ve ruhunu çook sevdim, sizler de onun masal dünyasını merak ediyorsanız bir uğrayıp benim de selamımı iletin ;)
P.S. Ben uzaklardayım nasıl Secdus'a ulaşacağım diyenler, Secdus ürünleri size bir tık kadar yakın...
http://www.secdusshop.com/












4 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

Looks so wonderful xx

denizinsarkisi.blogspot.com dedi ki...

Ah Berrycim neden beni de çağırmadın çok merak ettiğim bir yerdi, çok çok güzel anlatmışsın, en yakın zamanda ziyaret edeceğim :)

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you dear❤

BERRY-DEW dedi ki...

Seninle yine gideriz, ben burayı çok sevdim zaten☺