23 Şubat 2015 Pazartesi

MOSCHINO GIRLS

My Moschino girls made a visit to my office few days ago. I know they are a little bit snob but also very helpful ;) Here is the colorful office story of my girls.... 

*Kızlar bana süpriz yaptııııı :))) Uzun zamandır çanta hikayelerimi paylaşamıyordum; benim asi kızlar ofisime baskın yapınca bu durumu değerlendireyim dedim ve hemen resimlerini çekip sizlere bu postu hazırladım. Şimdi siz kızlarımı pek tanımıyorsunuz, onlar pek bir havalı. Süslenip püslenip hergün piyasa yapmaya çıkarlar. Bu nedenle ziyaretleri beni pek bir şaşırttı, çünkü bir yer popüler değilse onları orada görmeniz imkansızdır.




Kızlar hayatlarında da daha önce hiç çalışmadıkları için benim sabahın köründe yollara koyulup işe gitmeme bir anlam verememişler, madem Berry bu kadar erken yollara düşüyor iyi bir yerlere gidiyor diye düşünüp beni ziyarete gelmişler. Ofis ortamımı görünce yüksek sosyete kişiliklerine bu durum azıcık ters geldi. Aaaaa bir odan bile yok, niye herkes dip dibe oturuyor, neyseki yerin cam kenarıymış, ama hiç güzel masa süsleri kullanmamışsın, insan birkaç tasarım obje marka kalem falan alır..... cık cık cık başımın etini yiyip durdular. Onlara ne ikram ettiysem, hangi sevimli kalemimi süsümü çıkardıysam mutlu edemedim :S Habire dudak büzüp durdular, ciyaaaak. O zaman az laf çok iş dedim ve onları zorla masaya oturtup bir sürü görev verdim, çalıştırdım. Günün sonunda asi kızlar oldu birer kuzu, ne desem hooop yapıyorlar ve zamanla bundan zevk de alıyorlar. Eve gittiğimizde saçları başları biraz dağılmıştı ama yüzlerinde kocaman bir gülümseme ve gurur ile arkadaşlarına neler yaptıklarını anlattılar ve akşam da erkenden bayıldılar :))) Bir daha beni ziyarete gelirler mi bilmem ama o günden beri sanki daha bir tatlı ve anlayışlı benim asi kızlar :) 





2 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

Fantastic bag, love that :) x

NOWACRAFT dedi ki...

Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, gezip gördüğünüz yerlere beni de götürün :))
Şaka bir tarafa, keyifli blogunuz var. Takipteyim, bana da gelin, belki seversiniz :)
www.nowacraft.blogspot.com