11 Aralık 2012 Salı

GOODBYE CHIOS :)

Heeey I'm back :) I was out of space and had no more quota for photos. Now is the issue solved. I know it is December and I'm still posting photos from summer. Here are the last pictures from Chios. You can find also herehere and here the other photos from my trip.

*Merhabalar, kota sorununu hallettikten sonra tekrar aranızdayım. Şimdi Sakız adası seyahatimin son fotoğraflarını sizlerle paylaşıyorum. Eğer daha önceki postları kaçırdıysanız buradanburadan ve buradan ulaşabilirsiniz. Bu yağmurda çamurda yaz fotoğrafları da nereden çıktı demeyin şurada yaza ne kaldı ki :P







 











3 yorum:

Unknown dedi ki...

Harika fotoğraflar!

Melislicious dedi ki...

güzel yorumun için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Çok güzel paylaşımların var ama şu an güneşe ihtiyacım olduğu için en çok buna yönelesim geldi galiba! harika yerler zaten ege'ye aşığım...kesinlikle görmem gerekir yaaa ah bir yaz gelse de gitsek, o güzel kalamarlardan yesek:)))
sevgiler

kuti dedi ki...

and i missed so many post since you resolved your problem. maybe you can use photo scape to resize your pics. dont worry it wont effect the pics quality. ah you always have a new place to show us. love every single of pics and so envy. :)