6 Mart 2013 Çarşamba

MY BIRTHDAY SONG :)

Yesterday was my birthday. My friends made my day!!! I felt sooooo special :) Thank you to all of you, big huges and kisses....♥ And this is my birthday song :)
P.S. "Best friends don't let you do stupid things....alone!!!

*Dün benim yaşgünümdü ve çok keyifli geçti. İyi ki bu kadar güzel dostlarım var ve iyi ki beni önemli hissettiren arkadaşlarım var :) 5 Mart gününü benim için bu kadar özel kıldığınız için çoooook teşekkürler. Aşağıdaki satırları ben yazmadım ama yazsaydım da kendimi daha iyi anlatamazdım :)
"Kusurlarımı seviyorum...Darılınca suratımı asmayı, canım sıkıldığında olur olmaz bağırmayı, kıskançlık krizlerimi...Bazen düşünmediklerimi birden söylemeyi...Bazen herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı.... Öfkelerimi... Kızınca küsmeyi.... Heyecanlarımı.... Geç yatıp geç kalkmayı.... Yatakta tembellik yapmayı.... Gereksiz para harcamayı.... Bazıları haketmediği halde sevmeyi.... İçimdeki çocuğu, beni seviyorum.... İyi ki varım, iyi ki ben benim.... Ne mutlu bana çok mükemmel değilim.... Ama benden bir tane daha yok.... Beni seven böyle sevsin, sevmeyen de zaten yol verdim gitsin...."



3 yorum:

iDreamt dedi ki...

Hi Darling!
I love your blog and I want to ask you if we want follow each other...
Kisses
Timeless Mode

Endymion dedi ki...

Lovely pictures! Maybe we can follow each other? let me know!
(¯`·._.·Nymphashion·._.·´¯)
(¯`·._.·Nymphashion FB·._.·´¯)
(¯`·._.·Nymphashion Bloglovin·._.·´¯)

Adsız dedi ki...

yeni ayşınız üstünden 1,5 ay geçmiş ama kutlu olsun...