11 Aralık 2013 Çarşamba

BLOGGER EVENT (BLOGGERLAR GÜZELLEŞİYOR)

My dear friend Serap Tan organised few weeks ago a special event with Clinimed an Aesthetic and Beauty Centre. Many bloggers were invited to the event. Clinimed shared with us tips and advises about beauty and products. And there was also a talk about horoscopes. Here are the photos....;)


*Geçtiğimiz günlerde sevgili Serap Tan'ın ev sahibi olduğu keyifli bir etkinliğe katıldık. Nişantaşında "Bloggerlar Güzelleşiyor" başlığı altında gerçekleşen bu buluşmada yaşamdan ojeye, makyajdan modaya kadar birçok farklı blogger buluştu...




Hepimiz ilgiyle dinliyoruuuuz...
Estetik ve Güzellik merkezi Clinimed'de gerçekleşen organizasyonda Dr.Elif Ebru Güner bizlere genç kalmanın sırlarını ve doğru ürün kullanmanın önemini aktardı. Basit estetik uygulamalar konusunda da bilgilendirildikten sonra herkesin merakla beklediği an geldi. 2014 yılında tüm burçları neler bekliyooor :P Astrolog ve aynı zamanda benim gibi İzmirli olan hatta aynı okulda okuduğumuz sevgili Hande Kazanova tüm sempatikliği ile bizlere tek tek bilgi verdi ve tüm sorularımızı yanıtladı. Ben bir balık olarak turnayı gözünden vurup zengin olacakmışım şimdiden haberiniz olsun, artık o paralarla kendimi gezmelere verir, ülke ülke dolaşırım heyooo ;)
Hande Kazanova'ya pozitif enerjisi için kocaman teşekkürler


Nasıl giysem ne sürsem ve Serap Tan :)


Dr.Elif Ebru Güner
Nasıl giysem ne sürsem, Ebrashca'cığım, Serap Tan ve Parisien İnci :)

Sevgili Şebnem, Begüm ve Serap

Bolca bilgilenme, sohbet ve fotoğrafla geçen bu organizasyonun sonunda bizler muhabbete doyamadık ve soluğu "Zamane Kahvesinde" aldık. Ortaya da bu görüntüler çıktı :))) Sevgili Serap Tan'a ve bu organizasyonda emeği geçen herkese çok çok teşekkürleeeeer ;)

Yeni tanıştık ama biz Ebrashca ile "Ways of Grace" Ceren'ciğimizi çoook sevdik

4 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

This looks super amazing!! Wonderful pictures xx

Unknown dedi ki...

anlatımına bayılıyorum Berry'mmm!!

BERRY-DEW dedi ki...

Thank you dear :))

BERRY-DEW dedi ki...

Sağol canım :)))