2 Aralık 2013 Pazartesi

COLORFUL AND SHINY DAYS ;)

I'm in love with 3 amazing make-up products Chanel glitter lipgloss(151), MAC Satin lipstick(Rebel) and Mac Burgundy Lip Pencil. It was love at the first sight!!! I'm ready for the cold winter days with these new babies. My days are more colorful now and shiny ;)

*Elveda sonbahar, merhaba kış :) Sizleri bilmem ama güneşin az olduğu mevsimlerle benim aram pek yok. Ben renkleri, aydınlığı severim; öyle iç karartıcı havalar ve soğuklar beni mutsuz eder. Ama kendime bir çözüm yolu buldum. Madem ortalık siyah ve kasvetli o zaman bizim ufak dokunuşlarla kendimizi gülümsetmemiz gerekiyor. Benim bu seneki mutluluk iksirim biraz bordo ve biraz da sim :) İşte yeni makyaj cicilerim, henüz kendilerine sadece bakıp bakıp mutlu oluyorum sanırım sürünce de mutluluğum tavan yapacak. Eeee o zaman tekrar...merhaba kış, biz hazırız ;)








7 yorum:

Adsız dedi ki...

Siyah günlere renk katma fikrine katılıyorum. Burgundy bir ruj arayışındayım ben de. Soğuk-mavi tonlu bir tenim olduğundan bu sene trendken denemek istiyorum. MACi bir deneyeyim :)Teşekkürler!

BERRY-DEW dedi ki...

Mac Rebel tek başına sürüldüğünde rengi biraz açık kalıyor ama dudak kalemi ile birlikte tam istediğim bordoyu yakaladım. Her iki şekilde de bir dene ;)

The Dainty Dolls House dedi ki...

The colour looks amazing, so gorgeous xx

Unknown dedi ki...

sana nasıl yakısır yarın sursene bebeğim rebeli kaleminlee!

BERRY-DEW dedi ki...

Kisses :))

BERRY-DEW dedi ki...

Oki ;)

Adsız dedi ki...

Bu ürünlerin hepsi hayvanlar üzerinde test yapıyor. Keşke doğa dostu ürünler kullanmaya özen gösterse herkes.