23 Eylül 2014 Salı

PHOTO SUMMARY

September is the month of parties and events. I was really busy the last days :) A new Nespresso shop opened in Istanbul, my friend Cem Karakuş organized an amazing party at LaBottega, we visited with my friends a new Cafe&Brasserie, I learned how to make Mojito and Cuba Libre, we celebrated Postkolik's (a Turkish magazine) new edition and we will have this weekend a special organization "GurmeRun" 



*Yaz sezonunu bitirdik ve sonbahara çooook hızlı bir geçiş yaptık :S Hava bir anda soğudu ve güneş ortadan çabucak kayboldu ama bir yandan da özlediğimiz organizasyonlarda ani bir patlama oldu. Kısa kısa son günlerde neler yapmışım bir göz atalım.... ;)



Nespresso Suadiye Açıldı:
Kahve tutkunlarının hızla çoğaldığı bu günlerde onlara sevindirici bir haber vermekle başlayalım. Eğer Nespresso tutkunuysanız ve Anadolu yakasında oturuyorsanız artık yeni Nespresso yanıbaşınızda. Suadiye'de yeni açılan Nespresso mağazasına "Tadında Seyahat" ile bir göz attık ve çok beğendik. Bir Küba hayranı olarak Nespresso'nun limited edition kahvesi "Cubania"nın çıktığını da müjdeleyelim. Deneyen var mııııı??? :)





Cem Karakuş ile LaBottega Birsin Parti:
Gurmeloggers'ın en aktif üyesi parti adamımız Cem Karakuş LaBottega Birsin'in klasikleşmiş çarşamba partilerine geçtiğimiz günlerde ev sahipliği yaptı. Cem'in hazırladığı yemekler ve Barbare şarapları eşliğinde çok keyifli bir gece yaşadık. Dostların ve yemek severlerin bir araya geldiği bu partide bizler için de harika süprizler hazırlanmıştı. Zomato'nun lezzetli hediye çekleri, Kutumubu'nun çılgın fotoğrafları ve Funkincocktail'in rengarenk kokteylleri gecemize renk kattı. Ne partiydi amaaaa ;)


 
Nossa Cafe&Brasserie:
Parti, açılış derken tadımları da unutmamak gerek. Nossa Cafe&Brasserie'yi ziyaret ettik. Aquaflorya'da bulunan bu cafe daha çok yeni açılmış ve mekanın oturması için biraz zaman tanımak gerekiyor. Ama manzarası bir harika, özellike gün batımının tadını çıkartmayı sevenler için... ;)










Bacardi Workshop:
#letsbacardi sloganı ile yola çıktık ve bu işin ustası olan Öztürk Koca'dan Bacardi ile yapılan iki efsane içkinin Mojito ve Cuba Libre'nin (farkındaysanız bu hafta içindeki ikinci Küba işaretim, Küba beni çağırıyoooor!!!) tüm inceliklerini öğrendik. Eeee artık Mojito yapmayı da öğrendiğime göre let's party, let's Bacardi ;)








Postkolik Kutlama:
Let's party'yi yukarıda boşu boşuna demedim. Workshop'un hemen ardından artık ayrılmaz bir ekip olduğumuz Cem, Gürhan, Deniz, Pınar ve Özge ile Postkolik'in partisine geçtik. Postkolik'in 20.sayısı için düzenlenen bu kutlama özel bir parti evinde yapıldı. Graffiti sanatcısı Gölge Postkolik gecesi için özel bir graffiti şov yaptı. Bir graffiti sever olarak resmine bayıldım. Güzel müzik ve eğlenceli bir ortam içinde geçen bu gecemiz ile son günlerin özeti de sona eriyor. Nice yeni sayılara Postkolik!!!
 




Demak GurmeRun:
Ve son olarak da ufak bir duyuruuuu.... 28 Eylül'de şehrin en lezzetli koşusu gerçekleşiyor :))) Demak Gıda'nın sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek amacıyla düzenlediği Demak GurmeRun yarışı bu pazar Nişantaşı Cumhuriyet Parkından start alacak. GurmeRun ile ilgili daha detaylı bilgi almak için www.gurmerun.com adresine göz atabilirsiniz.


1 yorum:

The Dainty Dolls House dedi ki...

Lots of marvellous pictures :) x