25 Ağustos 2013 Pazar

DOVE HAIR THERAPY - BIRAK SANA DOVE BAKSIN...

Heeey Dove sent me a huge box full of beauties :) The new Dove Hair Therapy set includes a repair shampoo, a conditioner, 7 hair care serums and a hair mask. Thank you Dove you made me soooo happy :)


*Bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde, pireler berber iken...berber demişken işte tam burada duralım... lüle lüle saçlı bir Berry varmış. Adına yaraşır güzel mi güzel kızıl bukleleri ile salınıyormuş. -mış, -muş diyorum çünkü kullandığı ürünler ve boya nedeniyle saçları sürekli dökülüyormuş ve keçe keçe olmuş :( Birgün kapısı çalınmış ve kocaman bir paket kendisine bırakılmış. Bir açmış bakmış ki kopan saçlarından birine bir not iliştirilmiş. "Seni korkutmak istemeyiz ama, bu dökülen senin saçın" Ama Berry çok korkmuş! Kutunun çekmecesini çekmiş ve Dove'un yeni saç dökülmelerini önleyen serisi ile karşılaşmış, tabii hemen sevinçle bağrına basmış. Önce içinden çıkan "Bakım Şampuanı"nı almış, saçlarını yıkadıktan sonra saç bakım kremini uygulamış. Bir anda saçları mis gibi kokmaya başlamış ve yumuşacık olmuş. Berry paketten çıkan "Yoğun Bakım Serumu" ve "Onarıcı Bakım Maskesi"ni henüz kullanmamış ama onları da en kısa zamanda kullanıp komple bakım setini test edecekmiş....;)






Dove'a bu güzel paket için kocaman teşekkürler. Biz ailecek yıllar sonra tekrar Dove kullanmaya başladık ve özlemişiz :) İzlenimlerim: İlk kullanımdan sonra hemen saçlarınız yumuşacık oluyor ve saç bakım kremi sayesinde çok kolay taranıyor. Ayrıca Dove'un mis gibi bir kokusu var ve uzun bir süre bu kokuyu hissediyorsunuz. Saç dökülmesini önleme konusunda şu anda net birşey iletemiyorum çünkü setin tamamını henüz kullanmaya başlamadım. Çoğu kişi özellikle serumu tavsiye etmiş ve ben de en çok onun sonucunu merak ediyorum. Tekrar teşekkürler Dove...






1 yorum: